Sko Online

272 treff

Superfit – Østerriksk design for de aller minste

Det er en kjent sak at alle foreldre ønsker å finne de perfekte skoene til sine barn. Man ønsker sko med komfort og holdbarhet, men også stil skal være en del av pakka. Det er nettopp dette Superfit tilbyr. Skoene og støvlene holder mål gjennom sesongene, uansett om det er varmt eller kaldt ute. Superfit er kåret til et av de største og beste skomerkene for barn, og de fortsetter å ligge i teten for ny, trendsettende design. Nærmere 2,5 millioner skopar produseres for distribusjon til 18 land rundt om i verden hvert år.

Sko for aktive føtter med mye fart i beina

Superfit byr på et spennende sortiment av sko for alt fra småbarn til aktive gutter og jenter. Her kan du velge blant varme og vanntette vintersko, stilige livsstilsko og lette sandaler i glade mønstre og sprudlende farger som kan brukes til både skole og fritid. Enten barna vil leke i snøen, hoppe i søledammer, kjøre skateboard eller bare prøve å ta sine første steg i sommergresset, har Superfit den ideelle modellen for hver anledning. Stripete, prikkete, blomstrete, knallrosa eller mørkeblått med neongrønne lisser – uansett hvilken unik stil og smak barna dine har, kommer Superfit til å ha en blivende favoritt i sortimentet. Nøkkelen til fremgang ifølge Superfit er å tilby slitesterke, tøffe og høykvalitative sko som kommer til å glede den mest krevende lille knotten. Hver sesong tilbyr merkevaren nye kule og trendy modeller til uslåelige priser.

Barnesko som testes kontinuerlig

Superfit er synonymt med god kvalitet og funksjonalitet. Dette er noe som sikres gjennom kontinuerlig testing! Ortopeder og barneleger får regelmessig vurdere kolleksjonene, og resultatene er på topp! I vurderingene tar man blant annet hensyn til hælgrep, fleksibilitet i såle, hvor lett den er å ta av og på samt hvor godt det aktuelle materialet puster.

Superfit online på Footway

Footway har et bredt sortiment av Superfit-modeller, alt fra søte sandaler og tøfler, til tøffe sneakers, støvler og sko for energiske gutter og jenter. Det går ikke upåaktet hen at dette merket anstrenger seg for å få en posisjon som et av de beste merkene som finnes i kategorien barnesko. Det merkes både ved fornøyde kunder og i salgstall. Finn nye barnesko hos oss og test Superfit til barna dine!

Husky Ocean/pink
NEWS
Korkis Pink
Sport5 Pink
NEWS
Korkis Black
Husky Lila
NEWS
Sport5 Ocean/grey
NEWS
Sport5 Ocean/pink
NEWS
Korkis Blue
Husky Lila
NEWS
Husky Ocean
NEWS
Bella Pink
Korkis White
Korkis Blue
SALE
Sport5 Red/pink
SALE
Korkis Pink
Korkis White
Husky Ocean Kombi
NEWS
Korkis Silver
Culusuk Black
NEWS
Korkis Multi
NEWS
Groovy Brown
NEWS
Korkis Ocean
Side 1 av 5

272 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK