Sko Online

131 treff

Pax: Barndomsgleden i et par sko

Pax er merket som har levert søte små sko til søte små føtter i over 80 år. Du som har barn kommer til å elske alle disse utsøkte skoene som er tilpasset til å være både gode og morsomme for de minste i huset. Enten det handler om sko, tøfler eller støvler, så har Pax noe som dine små kommer til å elske. Det handler om sko til alle typer vær, som garanterer at barnets føtter er beskyttet hele tiden og lekestunden blir en fryd.

Sko for voksende små mennnesker

Når det er på tide å gå ut og leke i regnet, kan du finne et par søte Pax-støvler som den lille kan hoppe og løpe i hele dagen, uten å bli våt på føttene eller få gnagsår. Når det handler om å kle på seg for å gå til parken eller spise ute sammen med mamma og pappa, finnes det søte små sneakers i massevis av morsomme farger og modeller. Barn vokser fort, og skoene som passet for litt siden er kanskje allerede for trange eller ukomfortable på en eller annen måte. Da kan du passe på å fornye barnets skogarderobe, og la hen få rom til å uttrykke interessene sine ved å velge farge eller modell selv. Det kommer til å bli morsomt for alle om dere gjør det sammen, og det er verdt innsatsen for at barnet ditt skal ha det bra og kunne leke og løpe uten noen hindringer.

Hele familien kan få glede av Pax

Pax lager ikke bare sko for små barn. Produksjonen har økt de siste årene, og nå kan hele familien dra nytte av disse stilige kvalitetsskoene. Et par gode sko har du glede av i mange år, og det skal være både morsomt og godt å ha dem på. Pax' skolinjer for de store i familien er Sköna Marie - damesko, Biosandaler, Tellus, Marstrand - herresko.

Pax online hos Footway

Du finner Pax sko for hele familien her hos oss på Footway. Det finnes svarte og hvite, rosa og lilla, blå, brune og grønne, sneakers og støvler, løpesko og sandaler for de små, og både vakre og gode modeller til foreldre eller voksne barn. Gjør det nye skokjøpet til et eventyr – sett dere ned sammen, ta en titt og velg modell. Både barn og voksne bør ha sko som de trives i og får glede av.

Minny Pink
SALE
Firefly Black
Inso Blue
Edda Purple
Bloom Pink/multi
Populus Black 01
Edda Black
Pika Black
SALE
Holk Green/grey
FEW LEFT
Run Dark Blue
Tiger Black
SALE
Inso Black
Minny Navy/multi
SALE
Airwave Black
FEW LEFT
Misa White 10
SALE
Airwave Black/Purple
FEW LEFT
Bloom Blue/multi
Beetle Lilac
Grampus Purple/black
SALE
Nordan Pink
NEWS
Norbert Blue
Trick Pink
Gia White/multi
NEWS
Pingu Purple
SALE
Jura Black
SALE
Argan Pink/multi
Jura Brown
Meya Pink/multi
Nordan Black
NEWS
Trust Black
Poäng Dark Blue
SALE
Mia White
Lisa White/Multi 10
Argan Blue/multi
NEWS
Beetle Blue/multi
SALE
Dex Beige/Multi
Grampus Black
SALE
Populus
Roads Green/camo
SALE
Misa 10 White
SALE
Semi Black
SALE
Run Black
Lucky Black
SALE
Zoolo White
Swosh Purple
SALE
FEW LEFT
Kuta Blue/multi
Chilly Black
Side 1 av 3

131 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK