Sko

312 treff

Gravis-sko møter alle skateres krav

Få det komfortabelt i hverdagen og på fest med et par kule Gravis-sko. Skoene er lagd av gode materialer og har mange smarte egenskaper. Her kan du velge blant et stort utvalg av Gravis-sneakers i forskjellige utførelser. Med strenge krav fra skatere har Gravis utviklet ordentlig fine kvalitetssko.

Gravis-sko – historie og konsept

Gravis ble grunnlagt i 1998 og er et merke som retter seg mot skatekulturen. I starten ble Gravis mest inspirert av snowboardkulturen, men siden har de utviklet forretningsideen sin. Med innovative og funksjonelle såler i tre lag får foten optimal støtte. Gravis-sko har ventilerende og støtdempende egenskaper.

Gravis-sko – stiltips og pleie

Som med de fleste stoffsko og sneakers er det best at du bruker Gravis-skoene dine i tørt vær. Du kan enkelt kombinere Gravis-skoene dine med både baggy jeans og en T-skjorte, men også med et par stilige chinos, skjorte og sløyfe. Velg mellom mange flotte farger i sortimentet.

Gravis-sko online på Footway

Her har du et bredt utvalg av komfortable Gravis-sko i stilig design. Sneakers kan brukes til mange anledninger og til mange forskjellige antrekk. Vi på Footway gjør det vi kan for å levere skoene dine så fort som mulig. Frakten er alltid gratis hos oss, og returene også. Her får du også 180 dager med åpent kjøp.

U SK8-HI Navy
SALE
U Era Navy
SALE
Side 1 av 6

312 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK