Sko

394 treff

Iron Fist sko – En fargerik stjerne

Har du en sprudlende, utadvendt og fargerik personlighet som bare leter etter enhver mulighet til å skinne enda mer? Da er Iron Fist sko merket for deg. Enhver sko forteller en historie!

Iron Fist – Merket for rebeller og eventyrere

På vestkysten av mulighetenes land finner vi L.A. og fødebyen til Iron Fist Clothing. Det modige merket så dagens lys i 2001. De spesialiserer seg på en mote og et design som vil ta pusten fra deg. Målgruppen deres er både kvinner og menn som ikke redd for å bli synlige. Iron Fist sko er fargerike, morsomme og fulle av personlighet. Her på Footway finner du et fargerikt og spennende utvalg av damesko fra Iron Fist. Spørsmålet er ikke om du finner deg et par du liker – spørsmålet handler om hvor vågal tør du å være? Går du for Iron Fist, så går du for suksess!

Iron Fist sko gir krydder til uttrykket

I jungelen av kreative skaperverk finner du både gigantiske hæler og flate ballerinasko. De spenstige Iron Fist Lolita Love med prikker kommer med både kilehæl og med hæler med en høyde på hele 15 cm. Uansett hvilken av disse to Lolita Love modellene du velger, så er de prydet med en romantisk rosett som setter prikken over i-en. Iron Fist Hooters er stilige pumps med en hælhøyde på 11,5 cm. De har en svart bakgrunn med stilige tatoveringer av blomster og hodeskaller i klare, men rolige, farger. Hælen er dekorert med hvite prikker, som setter en ekstra spiss på det hele. Ta en titt i det spennende utvalget, og finn din favoritt i dag!

Selv drømmere og rebeller trenger pleie

Selv om rebeller er kjent for å være hardføre, og drømmere ser det positive i alt, så trenger dine Iron Fist sko den riktige pleien, slik at de kan følge deg i mange sesonger fremover. De fleste skoene er laget i et syntetisk materiale. Skulle du få litt smuss og flekker på dem, så kan det enkelt tørkes av med en våt klut. Dersom du har mer enn ett par stående, kan du variere hvilke sko du bruker fra dag til dag, og det vil bidra til å forlenge skoenes levetid. Ble det veldig vått under helgens arrangement? La dine Iron Fist lufttørke, og ikke bruk dem før de er blitt helt tørre. Ta vare på drømmene dine, så vil de uttrykke din rebell i lange tider!

Iron Fist sko online hos Footway

Føler du for å sette litt farge på hverdagen? Bestill Iron Fist pumps på nett her hos Footway. Vi har et stort utvalg av både fargerike og klassiske sko, til alle anledninger til både kvinner, menn og barn. Vi garanterer deg en rask levering, slik at du kan fargelegge dagen med lekre sko fra Iron Fist innen få dager. Vi spanderer dessuten fraktavgiften, og skulle du angre på farge, modell eller størrelse, så kan du sende skoene dine tilbake. Vi gir deg hele 180 dagers åpent kjøpt, samt fri retur. Vi har gjort det enkelt for deg å handle kvalitet på nett.

U SK8-HI Navy
SALG
FÅ IGJEN
U Era Navy
Side 1 av 7

394 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK