Sko

339 treff

Vero Moda – Dansk design møter leken eleganse

Danske Vero Moda er et kjent og populært merke som har mange egne butikker i Norge. De er kjent for prisgunstige og trendsikre dameklær og tilbehør av høy kvalitet. Og skoene deres er intet unntak fra denne regelen. Med lekre danske design, nøye utvalgte materialer og øye for detaljer, appellerer Vero Moda sine sko til den moderne og stilbevisste kvinne.

Vero Moda – Skandinaviske røtter og store ambisjoner

Vero Moda ble grunnlagt av den danske forretningsmannen Troels Hoch Povlsen i 1987. Merket vokste raskt til å bli førstevalget for unge danske kvinner og jenter, og det skulle ikke ta lang tid før Vero Moda-butikker dukket opp over hele Skandinavia. I dag finner du mer enn 800 Vero Moda-butikker over hele verden!Vero Moda har kommet seg opp og frem ved å satse stort på å komme den selvstendige og motebevisste kvinnen i møte. Dette har de oppnådd blant annet ved å lansere spennende reklamekampanjer med noen av de mest motebevisste og selvstendige kvinnene innen mote og populærkultur; ikoner som Kate Moss, Gisele Bündchen, Alexa Chang og Lily Allen.

Vero Moda – Sko som inspirerer

På Footway finner du et stort utvalg sko fra Vero Moda til alle anledninger og årstider. Her finner du alle slags modeller, som sandaler, skinnstøvletter, sneakers og mye mer. Vero Moda-skoene skiller seg særlig ut på grunn av de lekne og dristige fargevalgene. Hvem elsker ikke en sennepsgul sneaker til våren, for eksempel? De har også mange forskjellige sandalvarianter, alt fra klassikeren med to skinnreimer, til delikate modeller med tynne stropper som inspirerer deg til å lakke tåneglene og gå ut og danse.Siden Vero Moda sine sko er av høy kvalitet, kan de vare i årevis og samtidig holde seg nesten som nye. Det eneste som må til, er litt lett vedlikehold fra tid til annen, og det er fort gjort å følge denne enkle guiden:-Børst skoen ren med en skobørste-Fjern gjenstridige flekker med tannbørste/klut og mildt såpevann-Smør og/eller impregner skoene og la dem tørkeFølger du disse enkle rådene, vil du få mye mer ut av de nye Vero Moda-skoene dine. Husk det gamle jungelordet: med skoa på stell, vil du føle deg vel!

Gratis frakt & retur og 180 dagers åpent kjøp

Hos oss på Footway er det raskt og risikofritt å kjøpe Vero Moda-sko på nett. Vi har alltid gratis frakt, og hele 180 dagers åpent kjøp. Vi betaler til og med returkostnadene hvis skoene ikke passer! Som regel får du pakken din innen 1-5 virkedager, og vår supervennlige kundeservice står alltid parat til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.

U SK8-HI Navy
SALG
FÅ IGJEN
U Era Navy
Side 1 av 6

339 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK