Via Vai sko - Feminint og trendy

Via Vai sko gir feminine og trendy kvinner det de drømmer om, nemlig lekre sko som ikke bare er pene å se på, men som også er komfortable å gå i.

Produsert i Italia for stil og kvalitet

Via Vai sko er et merke fra Nederland, som produseres i Italia. Rett og slett fordi de som står bak merket elsker Italias dedikasjon til kvalitet og design. Skoene har blitt produsert i mer enn 20 år og hver eneste sesong kommer en ny kolleksjon på markedet. Til stor glede for kvinner over hele Skandinavia og Europa, som har trykket det lekre designet til sitt bryst. Skoene klarer å kombinere trend og et lekkert design med en ubeskrivelig passform. Uansett om du foretrekker høye eller lave heler, er dette sko som setter både deg og dine undersåtter i godt humør.

Via Vai sko - Allsidig og lekker mote

Via Vai har utvikler nye kolleksjoner til hver eneste sesong. Her finner du pumps til festkjolen og lekre sandaler til sommerantrekket. Via Vai skoletter passer året rundt og er like lekre til skjørt som til bukse. Det samme gjelder Via Vai støvletter, som både leveres i et enkelt klassisk snitt eller med mer unike detaljer for den vågale. Felles for alle skoene er allsidigheten som gjør at du kan bruke dem til hele garderoben din. Skoene vil fullføre stilen din, gjøre et antrekk mer spennende eller være prikken over i'en på et festantrekk. Skoene er feminine og har små detaljer som gjør hvert par helt unikt. Suksessen har Via Vai oppnådd ved å kombinere alt dette, med fottøy som er behagelig å ha på.

Behandle dine Via Vai med omsorg

Via Vai sko oppnår sin gode komfort ved hjelp av materialer av høy kvalitet, som skinn, samt en kunnskap om hva som er god passform for en kvinnes fot. Kjøper du et eller flere par fra denne merkevaren, anbefales det at du steller pent med skoene dine. Dermed varer de lengre og holder seg pene. Fjern skitt og støv fra skoene dine med en fuktig klut og sørg for å bruke impregnering en gang i mellom. Det vil gjøre dem mer motstandsdyktige. Det finnes mange gode midler på markedet, som også passer godt til lærsko. Sko som tar så godt vare på føttene dine og som samtidig sørger for å fremheve ditt vakre jeg, fortjener den beste pleie!

Via Vai sko online hos Footway

Finn Via Vai sko på nett hos oss på Footway. Vi har et stort utvalg, og når du har funnet skoene du ønsker deg sørger vår hurtige levering for at du har dem hos deg i løpet av kort tid. Vi gir deg også fri frakt og retur, uansett hvor mange par du kjøper av gangen. Med 180 dagers åpent kjøp, kan du enkelt returnere sko som ikke passer. Hos Footway er det enkelt å gjøre både deg selv og føttene dine glade i lang tid. Ikke nøl med å ta turen innom og sjekk ut alle skoene fra fantastiske og feminine Via Vai.

Via vai sko online

|

Side 1 av 2

Få igjen
Pat
Få igjen
Woods Tan
Få igjen
Dizzy
Få igjen
Ellis
Få igjen
Webb
Få igjen
Costello Moro
Få igjen
Clapton Noce
Få igjen
Lester
Få igjen
Parrow
Få igjen
Dean
Få igjen
Yazoo
Få igjen
Webb
Få igjen
Model 110858
Få igjen
Gabriel
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

98 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×