Viking Sko Online

439 treff

Viking gjør sko for eventyr

Norske Viking har siden 1920 spesialisert seg på 100% vanntettegummistøvler og støvler for det nordiske klimaet. Alle støvlene og skoen tilViking er funksjonelle, holdbare og holder føttene varme og tørre uansett vær.Det unike Gore-Tex-lageret bidrar til at foten holder seg varm og tørr, men somsamtidig lar føttene puste. Viking retter seg mot barn og voksne, og tilbyr etbredt utvalg av vanntette sko og støvler tilpasset de forskjellige årstidene.Fremfor alt er barneskoene svært populære og Viking har lang erfaring ogkompetanse når det kommer til barnesko.

En av Norges største

Viking gjør både voksne og barn klare for byen og naturen. Takket væreflere tilpassede teknologier, klarer skoene deres alt fra regn til frost. Dethele begynte på 1920-tallet da A/S Askim Gummivarefabrikk ble dannet. Det tokbare fire år før selskapet produserte mer enn 600 000 par sko, og de begynteogså å eksportere til resten av Europa.

Under begynnelsen av 1950-tallet var selskapet en av Norges mest vellykkede,og tjue år senere, i 1973, ble hele produksjonen flyttet til Asia.

Siden den gang har merket vokst og vokst. I dag er Viking populære og godtlikt takket være sine allsidige modeller og innovative løsninger.

 

Viking og Gore-Tex

Det er ingen tilfeldighet at Viking fungerer i all slags vær. Arbeidet erbasert på flere ulike Gore-Tex-teknologier i flere av modellene deres, alt forå la foten være tørr og varm når det trengs. De tre største teknologiene erPerformance Comfort, Extended Comfort og Insulated Comfort. Bli med oss når vitar en nærmere titt på dem.

 

Performance Comfort

Når det kommer til litt mer actionfylte aktiviteter eller leker, passer dennemembranen perfekt. Den er tilpasset til forskjellige temperaturer som kan endreseg raskt. Føttene holdes varme og tørre selv om det blir slask og vått ute. Dutrenger ikke å bekymre deg for at føttene dine blir klamme. Med hjelp av PerformanceComfort puster de og du unngår unødvendig fuktighet på innsiden.

 

Extended Comfort

Her er Viking sine sko for hverdagen og dermed egnet for et bredt område.For at materialet skal trives best mulig bør du bruke skoene i et litt snillerevær. Akkurat som i Performance Comfort, puster føttene hvor skoene konstant opplevessom komfortable. Denne teknologien brukes for både innendørs og utendørs sko.

Insulated Comfort

Når det er vinter er Insulated Comfort et sikkert førstevalg. Takket væreull og pustende isolasjon holdes dine og barnas føtter ordentlig varme når minusgradenekryper på. Membranen er godt holdbart, så det er bare å leke på.

 

Viking girdeg et bedre grep

Varme sko som puster i vinter er selvfølgelig svært viktig, men man vil jounngå å skli når man er ute på dine eventyr. Derfor bruker Viking UGC (UltimateGrip Concept), sin egen såleteknikk som tilbyr et godt grep og redusert risikofor å skli. I tillegg gir disse sålene ordentlig demping og stabilitet.

Grip-teknologien var i utgangspunktet laget kun for terrengstøvler, men denbrukes i dag på flere av modellene til Viking. Den er også tilpasset etterskotype og dens aktivitetsområde.

 

Viking gir deg varme

Når det blir svært kaldt, helt ned til minus 40 grader, bør du titte påVikings termostøvler. Takket være polyuretan og luftbobler i støvlene, vil deholde varmen selv når en rekordkald vinter kommer. Andre fordeler som børnevnes er at de er lette, er uten sømmer og er biologisk nedbrytbare.

 

Viking online hos Footway

Vi kan snakke om Viking i evigheter. Om deres smarte BOA-system for skouten klassiske skolisser, om deres håndlagde gummistøvler i naturgummi, omderes Surround-teknologi som gjør at føttene dine puster, og om mange andremorsomme ting. Det beste er at du prøver selv. Vi har samlet inn over 200 parViking sko her hos Footway – og håper selvfølgelig at du vil finne noen nyefavoritter uansett vær, årstid og aktivitet.

Side 1 av 8

439 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×