WeSC, Sko

10 treff

Svensk gatemote fra WeSC

Med en urban og individuell stil har WeSC sko skrevet motehistorie. Oppdag en unik merkevare og finn dine favoritter fra en samling som utstråler ekte gatemote.

Røtter i skate-kulturen

WeSC sko ble grunnlagt av i Sverige av Greger Hagelin og Mattias Hallencreutz i 1999. Fra Stockholms gater vakte de oppmerksomhet med sin minimalistiske og avslappende stil. Merket ble raskt svært populært. Varmerkets røtter ligger i skate-kulturen. I dag lager WeSC alt fra jeans, t-skjorter og tilbehør, men her på Footway er det så klart skoene det handler om. WeSC eller ""We are Superlative Conspiracy"", representerer en spennende mote, produsert av sterkt samhold og fellesskap. Skaff deg årets vakreste stil med et par urbane og avslappede sko fra merket WeSC. På Footway finner du et bredt utvalg fra den populære merkevaren.

WeSC sko – Urbane og avslappede

WeSC skaper mote med et uformelt preg og sporty toner. Kolleksjonen domineres av farger som sort, marineblå og urbane nyanser. Silhuetten er enkel og i samlingen finner du sko av høy kvalitet. Avslappet og lett er stikkordene for skoene fra WeSC, som presenteres for deg her på Footway. I kolleksjonen vil du finne alt fra WeSC sneakers med både høy og lav aksel. Sko fra WeSC gir deg både en sportslig og urban stil. Hva med et par WeSC sko Edmond? Eller et par WeSC boots? Merket tilbyr en rekke stilige modeller som passer godt til bruk ved de fleste uformelle anledninger. Uansett hvordan du velger å bruke dine WeSC sko, vil de gi deg et stilig og avslappet uttrykk.

Gi skoene dine kjærlighet

WeSC er et skomerke som fokuserer på bærekraftige materialer og skoene er laget med fokus på håndverket. Fokus er også lagt på detaljer og et godt gjennomført design. Husk å ta godt vare på dine WeSC sko, slik at du kan se frem til å bruke skoene i lang tid framover. En vanntett spray beskytter sko som er laget av lær, semsket skinn og nubuck mot fuktighet og skitt. Skal du fjerne flekker på semsket skinn, er det ofte nødvendig med spesielle rengjøringsmidler og sjampoer. Hvis skoene i lerret blir skitne kan du børste skoene og muligens også bruke rensesjampo.

WeSC sko online hos Footway

Bestill WeSC sneakers her på Footway. Vi gir deg et bredt utvalg av sko med hentet rett fra gatemoten. Nettbutikken vår har et stort utvalg av sko, og du vil helt sikkert finne noen som passer for deg. Fra oss på Footway kan du alltid forvente deg raske leveranser, i tillegg til fri frakt og fri retur. Oppdag sko fra WeSC i en rekke forskjellige design hos oss. Husk at vi også har 180 dagers åpent kjøp.

Innlegg om WeSC
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Blucher Black
3 FOR 2
Chukka Sneaker Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Edmond Walnut
3 FOR 2
Clive Northern Blue
3 FOR 2
Delford Navy
3 FOR 2
Side 1 av 1

10 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK