Wildflower Bridal Sko Online

0 treff

Skoene som skinner på bryllupet

Wildflower Bridal sko produserer vakre hvite sko for bruden som ønsker å skinne på bryllupet. Selskapet Wildflower har fokus på stilifulle og komfortable sko, og Bridal er deres spesielle bryllupskolleksjon.

Kvalitetsgaranti til en rimelig pris

Ericson & Sæther er selskapet bak Wildflower og arbeider med flere store skomerker i Norden, slik som Scholl og Eskimo. Wildflower designer sko for den stilbevisste kvinne som ønsker å være trendy, men til en rimelig pris. Samlingen Wildflower Bridal sko følger merkets visjon ved å produsere moteriktige sko for bruden. Merket har vært på markedet i noen år og er verdsatt for sin kvalitetsgaranti til en pris som de fleste har råd til. Skoene er produsert i Asia og Europa, hvor selskapet har full kjennskap til produksjonsprosessen. Fabrikkene er nøye utvalgt, både når det gjelder kvalitet og arbeidsvilkår. Denne kolleksjonen er tro mot merkets visjon om å hele tiden strebe etter å utvikle skoene videre. Ta en titt på utvalget her på Footway.

Bredt utvalg fra Wildflower Bridal sko

Wildflower Bridal hvite sko er designet spesielt for bryllupet, men de passer også for konfirmasjon og andre store anledninger. Modellen Wildflower Bridal Camdyn er en svært vakker og pen bryllupssko med en ytterside av hvit sateng og en topp dekorert med rhinestones. Tåen har en spenstig finish, som gir skoen en luksuriøs følelse, og lukkes med justerbare remmer rundt ankelen, slik at den sitter godt til tross for en åtte centimeter høy hæl. Foruten den hvite skoen er Camdyn også i beige. Vi vil også nevne den forførende variant Clotilde Ivory, som har et dristig design språk og med 11 centimeter høye hæler passer den til den modige bruden. For dem som ikke ønsker en fullt så høy hæl, er Wildflower Bridal Chandra det rette valget. Denne vakre skoen har en ytterside av thunit, fåes både i beige og hvit, og hælen er ikke mer enn 5 centimeter høy.

Hold skoene skinnende rene

Skitt kan sees lett på hvite sko, ta derfor vare på Wildflower Bridal sko slik at de kan brukes flere ganger. Det syntetiske materiale tåler å tørkes forsiktig med en fuktig klut. Satin er et tynt stoff som ofte brukes i luksuriøst sengetøy. Det er viktig å bruke kaldt vann for å vaske sko i dette materialet. Er ikke dette nok, kan det være lurt å oppløse litt vaskemiddel i vasken, dyppe en klut i dette og deretter vaske skoene med kluten. Ikke la skoene bli for våte og la dem tørke i friluft for best resultat. Tar du vare på skoene dine på denne måten vil de forbli skinnende rene.

Wildflower Bridal sko online hos Footway

Finn dine favoritt brudesko på nett hos oss ​​på Footway. Vi har et bredt utvalg som passer for de fleste smaker og for de fleste budsjetter. Hos oss vil du alltid få rask levering av produktene, og med fri frakt og fri retur. Vet du at du også får 180 dagers åpent kjøp når du bestiller på Footway? Slå til i dag!

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×