Wildflower, Sko

64 treff

Wildflower – Kvalitetssko for all slags vær

Wildflower er et merke som fokuserer på å lage sko som både er fine og bekvemme, men samtidig også så rimelige som mulig. Det skandinaviske merket har eksistert i noen år og har fort gjort seg kjent som produsent av kvalitetssko til både kvinner og yngre jenter. Wildflower er bare ett av merkene eid av foretaket Ericson & Saether AS når det kommer til sko, så de kan sine saker! Skoene lages på særskilt utvalgte plasser i Asia og Europa, og kvaliteten er alltid lett synlig, slik at kjøperen kan være sikker på at skoene ikke bare ser bra ut, men også holder gjennom norske væromslag.

Sko for deg som vil være bekvem - og se bra ut

Skoene er designet med trender i bakhodet, og er populære i aldersgruppen Wildflower sikter på. Skoene ser bra ut - for deg som vil ha fine sko, men som ikke vil være ubekvem på grunn av det! Skoene er fotvennlige og sålene er motstandsdyktige – perfekt for daglig bruk og til skolen. Du finner også lette støvler om du vil ha noen til høsten som holder deg varm og tørr, men som også ser stilrene og moderne ut, og ikke føles tungt på føttene om du er på beina lenge. Du finner også lette sandaler for sommeren eller ferieturen som er både trendy og lette å matche til stort sett alt tøy – uansett om det gjelder en fin kjole eller mer bekvemt hverdagstøy.

Gjestedesigner holder merket trendy

Wildflower er dedikert til å ha et tiltalende utvalg for sin målgruppe, og en bra måte å oppnå det på er å leie inn gjestedesignere som bidrar med sin egen stil. Nylig samarbeidet Wildflower med Kenza Houtin for å lage Wildflower by Kenza. Resultatet er høyhælte trendy sko som fremdeles har Wildflowers unike holdbarhet og bekvemmelighet (så langt det er mulig med skyhøye hæler).

Wildflower på nett hos Footway

Footway har stort sett alle modeller av Wildflower du kan tenkes å være ute etter, uansett sesong eller størrelse. Om du vil ha varme vinterstøvler eller sko, kan du finne flere modeller som passer ulike typer outfits, både om du vil ha sko som passer til jobb eller til fritid. Du kan også finne bekvemme sneakers som passer når som helst, og flere i fargeglade modeller – perfekt til unge jenter eller deg som liker litt farge i hverdagen!

Innlegg om Wildflower
R
Ragnhild Irene Svarva -
M
Marilyn Carmilite Mc Dougal -
Vis flere innlegg
Mercy Black
SALG
Moria Black
SALG
Overton Black
SALG
Goldy Stone
SALG
Kari Red
SALG
Donata Black
SALG
Olexina Black
SALG
Alia Black
SALG
Cheia Black
SALG
Dela Taupe
SALG
Moria Black
SALG
Phillis Black
SALG
Dela Black
SALG
Kari Black
SALG
Naomi Black
SALG
Cabeza Black
SALG
Selby Black
SALG
Kyrene Black
SALG
Kari Dk Brown
SALG
Sour 06 Black
SALG
Shore Black
SALG
Cuesta White
SALG
Cuesta Black
SALG
Roide 04 Brown
SALG
Wendy Black
SALG
Kacia Black
SALG
Lindberg Tan
SALG
Inde 04 Brown
SALG
Sour 04 Brown
SALG
Luciana Tan
SALG
Damina Gold
SALG
Thalia Zebra
SALG
Tania Black
SALG
Ruka Pink
SALG
Goldy Black
SALG
Olga Beige
SALG
Lindberg Tan
SALG
Luciana Pink
SALG
Lindberg Tan
SALG
Ruka Black
SALG
Seamon Tan
SALG
Templer Black
SALG
Maggie Red
SALG
Mischa
SALG
Sileny
FÅ IGJEN
Seamon Black
SALG
Billigkroken
Side 1 av 2

64 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK