Williot – sko med klassisk design

Er du en av dem som elsker dandy-looken? Liker du tanken på å børste støvet av gamle, klassiske sko som får et nytt uttrykk med andre materialer og farger? Da er Williot merket for deg. Kombinasjonen av kvalitet, stil og utseende gjør Williot til flotte sko for den motebevisste mannen.

Hundenavnet som ble merket Williot

I dag produseres Williots sko og boots i Elchedistriktet i Sør-Spania etter gamle skomakertradisjoner. Navnet Williot kommer fra grunnleggerens fars gamle bassethund, som var skomakerens trofaste venn på 1940-tallet.

Moderne klassikere

Skoene fra Williot er enkle å kombinere med både dresser og hverdagsantrekk, siden de er stilrene og tidløse, men likevel moderne med tanke på fargekombinasjoner og mønstre. Meningen er at skoene skal følge deg gjennom livet, så ta godt vare på dem, for eksempel med en skoblokk, når de ikke er i bruk.

Sko fra Williot på Footway

Kjøp dine Williot-sko her hos oss på Footway, så får du dem raskt levert. Samtidig har du glede av fri frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp!

Williot sko online

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

22 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×