Wolverine, Sko

5 treff

Wolverine sko - Tradisjon og kvalitet

Wolverine sko representerer kvalitet og stil. Du kan være sikker på at disse skoene både vil vare lenge og se stilige ut i hele sin levetid.

Håndverkstradisjoner og hardt arbeid

Wolverine sko er tradisjonsrikt skotøy fra Rockford i Michigan, USA. De representerer et merke som har eksistert i over 130 år. Helt fra begynnelsen og frem til i dag, har de laget arbeidsstøvler og sko for arbeiderklassens helt. Skoene står for kvalitet, historie og hardt arbeid. I dag produserer Wolverine både moderne arbeidsstøvler og sko, men beærer sitt opphav med ""1000 Mile""-kolleksjonen. Fottøyet i denne kolleksjonen er håndlaget på samme måte som da det hele startet. ""1000 Mile""-kolleksjonen består av tøffe skinnstøvler som er håndlaget i USA. De vil beskytte føttene dine i ""tusen mil"". Merkets 130 år lange erfaring og kunnskap benyttes til å lage moderne arbeidsstøvler den dag i dag.

Wolverine sko - Til arbeid og fest

Wolverine boots er røffe og kule boots, som kan brukes til alle anledninger, både til arbeid og fest! Støvlene er typiske workboots, men det begrenser ikke skoenes bruksområde. Match de med jeans for en casual look eller med chinos for en mer formell stil. Wolverine Apprentice boots finnes i flere ulike farger, avhengig av hva du selv foretrekker. Støvlene har et tøft utseende, men er likevel komfortable og slitesterke på grunn av sin dempede gummisåle. Med boots fra Wolverine kan du være sikker på at du ser stilig ut uansett hvor du er, mens du samtidig er beskyttet mot elementene.

Slitesterkt skinn som tåler en støyt

Wolverine sko er laget av slitesterkt lær og skinn. Jo mer du bruker dem, jo tøffere ser de ut. Skoene vil utvikle et unikt mønster som forteller en historie om hvordan du har brukt dine støvler. De moderne støvlene trenger ikke mye pleie, men en impregnering kan være nødvendig om de skal brukes mye i fuktige omgivelser. Tørk av skoene etter bruk for å sikre at de holder lenge. Vi anbefaler at du benytter et skinnpleieprodukt for å tilføre læret fuktighet med jevne mellomrom. Ved å ta vare på dine Wolverine-støvler er du garantert å ha støvler i lang tid fremover.

Wolverine sko online hos Footway

Kjøp Wolverine lave boots hos Footway på nett! Husk at her hos Footway har du alltid 180 dagers åpent kjøp, gratis frakt og retur og rask levering. Om skoene ikke skulle passe, kan du fritt returnere dem for å bytte til en annen størrelse eller modell. Vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal bli fornøyd, ved å gi deg et godt utvalg og gode kjøpsbetingelser!

Innlegg om Wolverine
Rodrigo -
Lene, Guide -
Vis flere innlegg
Billigkroken
Side 1 av 1

5 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK