Won hundred sko online

|

Side 1 av 1

Won Hundred sko – ”Scandi chic”

De senere årene har uttrykket ”Scandi chic” spredt seg som ild i tørt gress i moteverdenen. Det står såklart for ”Scandinavian chic”, og uttrykket beskriver den stilfulle og rene moten vi har her oppe i Skandinavia. Skoene til Won Hundred er en del av denne bevegelsen.

Stilrene, tidløse sko fra Won Hundred

Won Hundred har base i København og lager en miks av skandinavisk stil og internasjonale trender. Visjonen deres er at alle produktene de lager, både klær og sko, skal kunne brukes på lang sikt i stedet for bare å være trendy døgnfluer.

Won Hundred er lette å kombinere

Med sko fra Won Hundred blir det lett å style alle antrekkene dine, uansett om du er mann eller kvinne. Kvinner kan gå for et par støvletter til jeans for en selvsikker og anvendelig stil. Won Hundred sneakers er en sikker vinner til herrene. De er kule til både jeans og chinos.

Won Hundred på Footway

Det fine med sko fra Won Hundred er at det tidløse designet gjør at du kan kombinere og bruke dem i år etter år, uten at de blir utdaterte. Du kan kjøpe dem her på Footway og få dem raskt hjem, samtidig som du får gratis frakt og retur og åpent kjøp i 180 dager!
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

13 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×