Wrangler, Sko

28 treff

Wrangler sko - Robust og tidløst

Det amerikanske merket Wrangler så dagens lys i slutten på 1940-tallet da de startet med jeans til cowboyer og rodeostjerner. Wrangler sko er kjent for sin robuste, men tidløse og klassiske stil.

Fra robuste jeans til robuste sko

Wrangler er et amerikansk jeansmerke som ble grunnlagt i 1947 i Greensboro, Nord-Carolina. Med sitt holdbare materiale og sin robuste stil, produserte de i denne perioden jeans til både cowboyer og rodeostjerner. Wrangler hadde da fokus på funksjonalitet; flate nagler som ikke ville ripe sadelen og sju beltestropper i stedet for de fem vanlige. Funksjonsdesign er fortsatt viktig i dag, men tilpasset det moderne utseende og dets behov. Wrangler skaper også sko, og her på Footway er det skoene som står i sentrum. Du finner alt fra robuste støvler i skinn til klassiske snøresko. Alle like slitesterke, autentiske og stilige som du forventer fra Wrangler.

Wrangler sko til all slags vær

Wrangler sko gir deg en tidløs stil. Stilen reflekteres også i skoenes utførelse, fargene følger en skala av naturlige farger som beige, khaki, brun og svart. Har du lyst på et par sko som tåler både vann og kulde? Og som stadig vises i moteverden? Da er Wrangler boots et robust alternativ. Skal du vandre i fjellet, passer støvlene Wrangler Yuma i semsket skinn utmerket sammen med en militærgrønn allværsjakke. Er det vinterlooken som står for tur, kan du kjøpe et par støvler med snøring. For en mer feminin stil, kan du finne deg et par sandaler med kilehæl av kork og flettede detaljer. Da er du klar for varme, herlige sommerdager.

Nyt dine sko i flere år

Wrangler sko blir produsert i slitesterkt materiale og du kan blant annet velge mellom sko i lær, semsket skinn og kork. Med sitt brede utvalg av sko for alle sesonger, er det viktig at du ikke glemmer å impregnere skoene. Da ruster dem litt ekstra mot regnværsdagene som kommer innimellom. Om du har kjøpt et par Wrangler lærsko, er det viktig å impregnere dem ekstra godt før du bruker dem for første gang. Husker du dette, vil du kunne nyte mange flere herlige dager med vandring i fjellet, spesielt om det blir flere regnværsdager enn solrike dager. Pass også på å la våte sko tørke i romtemperatur.

Wrangler sko online hos Footway

Søker du spreke sko fra Wrangler i Norge? På Footway finner du alltid sesongens nyeste sko fra de mest populære motemerkene, til rimelige priser. I vår nettbutikk finner du et velfylt spekter med sko av ulike modeller og farger. Vi har i tillegg rask levering, samt fri frakt og fri retur. Dessuten får alle våre kunder hele 180 dagers åpent kjøp.

Innlegg om Wrangler
A
Anage -
L
LOLOLOL -
Vis flere innlegg
Creek Tan
SALG
Churlish
SALG
Icon Low Grey
SALG
Holy Sunset 1
SALG
Side 1 av 1

28 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK