Yellow Cab-sko – inspirert av New York

”Strong. Rough. Unpolished. New York”. Yellow Cab er selve symbolet på New York. Hvis det er mulig å kjenne storbyvibbene gjennom et par sko, så må det være gjennom et par Yellow Cab. Ingenting kan sammenlignes, og de skiller seg ut med sitt lekre design.

Sko som utfordrer moten

Grunnleggerne av Yellow Cab hentet inspirasjon fra New York da de etablerte merket i 1992. De var grundig lei av skoene det rådende motebildet hadde å tilby, og New York var symbolet på selvstendigheten de ville gjenskape. Nå har Yellow Cab blitt et verdensledende skomerke, og en av de første modellene, The Check, regnes som en klassiker.

Sko til sterke personligheter

Den typiske Yellow Cab-brukeren kjennetegnes av en helt særegen smak som ikke baserer seg på flyktige trender. Karakter, styrke og åpent sinn er nøkkelord for personer som velger Yellow Cabs sko. Med det som først og fremst lokker kundene, er det flotte designet.

Kjøp sko fra Yellow Cab på Footway

Du finner et stort utvalg av Yellow Cab-sko og -boots hos oss på Footway. Når du kjøper skoene, har du alltid fri frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp!

Yellow cab sko online

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

31 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×