Havaianas
Havaianas
Slim Black
287 kr
inkl. mva

Kunde Data

Havaianas oppleves som normale i størrelsen i henhold til 918 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

00828-06

Havaianas Slim BlackHavaianas har brasilianske størrelser. For å finne ut hvilken størrelse du skal ha, som motsvarer EU størrelse, se størrelsesguiden.

Om du vil ha et par flip flops, kan det være smart å satse på det brasilianske merket Havaianas. De konsentrerer seg nemlig utelukkende om flip flops og sommersko. I dag er de skikkelige eksperter når det kommer til dette. Havaianas Slim Black har et stilrent design som passer perfekt, selv for den nordiske sommeren.

Gummi gir holdbare tøfler med dempingDisse flip flop-ene fra Havaianas er laget utelukkende av gummi. Designet er enkelt og minimalistisk. Slippersene holder lenge og gir deg god demping når du går. Inspirasjonen kommer fra japanske sandaler med såler av strå. Perfekte til ferien eller når du skal på stranden.

Bruk når du bader eller soler degTøflenes enkle og svarte utseende gir deg en ledig og sommerlig look. Gummien gjør at du uten problemer kan bade med dem, de kan beskytte mot skarpe steiner og muslinger. Disse flip flop-ene har en smalere passform, og både kvinner og menn kan helt utmerket bruke dem.

Rengjøring av flip flopsDet er enkelt å ta vare på disse slippersene. Alt du trenger å gjøre, er å skylle dem med vann om de blir skitne eller sandete. La dem så tørke i romtemperatur.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

B
bjorklundmalin79@gmail.com
Oversette
A
Anna Alstrup Abraham
Oversette
Vis tidligere kommentarer
C
Christer Friberg

hur tänker ni här? beställde 37-38 enligt ovan tabell alltså EU 39-40 vilket jag har men dom var alldeles för små???

Oversette
0

28451 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK