Hush Puppies
Hush Puppies
Slipper BLK

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Hush Puppies Slipper BLK

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

51867-03

Hush Puppies Slipper BLKHush Puppies er en verdensberømt produsent som sikter seg inn mot å lage komfortable og hverdagslige sko. Hush Puppies Slipper BLK er slett ikke noe unntak i så måte. Disse behagelige tøflene har en deilig passform og en skjønn kant i et mykt syntetmateriale. Perfekte tøfler for hjemmekos eller til å bruke på kontoret.

Syntet som varmerHush Puppies Slipper er produsert i syntet og gummi. Tøflenes overdel er i et mykt og fint materiale som også holder føttene varme og gode. Sålen er flat, og den er laget av motstandsdyktig gummi. Inni har tøflene en myk såle som føles behagelig å gå på.

Perfekte til helgenTa på deg den fantastiske Hush Puppies Slipper og gå på skyer i hjemmet en lørdagsformiddag. Å ha på tøfler er assosiert med komfort og kos! Disse nydelige tøflene kan du ha på deg hele dagen og dessuten også bruke på jobben. Den svarte fargen gjør at tøflene fremstår som mer diskrete.

Ta vare på tøflene dineIvareta kvalitet og passform ved å pleie tøflene Hush Puppies-tøflene dine. Disse tøflene er produserte av syntetmateriale, og siden du kun bør bruke dem innendørs likevel, så trenger de stort sett ikke noe form for stell. Med tid og stunder kan det dog være fint å lufte tøflene for å freshe dem litt opp.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×