Hush Puppies
Hush Puppies
Slipper BRW

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Hush Puppies Slipper BRW

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

51867-00

Hush Puppies Slipper BRWEt par herlige innetøfler med myke materialer og et stilig design er en nødvendighet i Norge gjennom de kaldeste månedene i året. Med disse fine mørkebrune lærtøflene fra Hush Puppies har du et par tøfler som virkelig omfavner føttene dine og gjør at du kan nyte også de dagene da gulvene er kalde.

Tiltenkt innendørsbrukDen myke overdelen er i et fantastisk fint lær som tilpasser seg føttene dine, og på denne måten gnager ikke skoene. I stedet behandler de føttene dine godt. I overdelen av sålen sitter en polstring, og over den har produsenten også lagt læret slik at fotsålen skal få en ordentlig god overflate å gå på. Underdelen av sålen har godt grep mot gulvet, slik at du kan slappe av i føttene.

InneskoHush Puppies lager mange stilige sko som er tiltenkt deg som er stilbevisst og samtidig vil ha komfort og mykhet i skoene. Du bruker disse inneskoene best til mørkere vinterklær, der de smelter inn i stilen på en bra måte.

Mykt lær trenger vedlikeholdSelv om dette er innesko, kan det være bra å impregnere læret med egnet impregneringsspray, siden det støter bort eventuell skitt lettere.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×