Converse
Converse - Small Star Canvas Hi White
Converse - Small Star Canvas Hi White
Converse - Small Star Canvas Hi White
3D
Converse
Small Star Canvas Hi White
437 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

08261-01

Converse Small Star Canvas Hi WhiteHvor nydelige er vel ikke disse "Small Stars" fra Converse? Med disse skoene kan både mødre og fedre koordinere sin stil med barnas om de vil! Det er morsomt å sette an stilen allerede fra tidlig alder, og med disse små Converse-skoene blir poden tøffere enn toget.

Akkurat som de større skoeneYttersålen er produsert i stabil gummi som gir små barneføtter et sikkert grep mot gulvet. Overdelen er i samme canvas som de "store" Converse-skoene, og den gir en behagelig lufting til de små barneføttene.

Generasjoner og atter generasjonerConverse-sko har allerede blitt brukt av mange generasjoner, og nå kan du som forelder bringe tradisjonen videre med disse utrolig søte "Small Stars" fra Converse. Vis omgivelsene hvem som har kommet til verden, og gi ditt barn flotte sko med attitude.

Tips om stell av Converse-skoUhell kan jo skje, og et par hvite sko er nok ekstra utsatte, samme hvor fine og tiltrekkende de er når man kjøper dem. For å få bort uønskede flekker anbefaler vi at man prøver med et mildt rengjøringsmiddel på en fuktig klut. Om dette ikke fungerer, prøv å blande sammen litt hvit tannkrem og vann som så skrubbes forsiktig på flekken med en tannbørste.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×