Converse
Converse - Small Star Hi Canvas Navy
Converse - Small Star Hi Canvas Navy
Converse - Small Star Hi Canvas Navy
3D
Converse
Small Star Hi Canvas Navy
305 kr
(437 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

11145-02

Converse Small Star Hi Canvas NavyDet er få skomodeller som har blitt like populære og ikoniske som Converse Chuck Taylor. Skoene har blitt brukt flittig av både barn og voksne siden starten av 1900-tallet. Converse Small Star Hi Canvas Navy er en marineblå versjon av skoene, men akkurat denne gangen er de for de minste barna.

Et stødig grepConverse Small Star Hi Canvas Navy er et godt valg av sko for våren og sommeren. Skoene er laget av marineblå canvas, som både er smuss- og vannavstøtende. Skoene har en veldig sterk gummisåle, samme type såle som alltid blir brukt av merket.

Den mest allsidige skoenConverse Small Star Hi Canvas Navy er en sko som barnet kan bruke til alle ulike anledninger, uansett om det er et bursdagsselskap, skoleavslutning eller en vanlig dag i sommerferien. Skoenes fine marineblå farge er fin sammen med de fleste andre farger.

Canvas – hvordan behandler man det?Canvas er et veldig sterkt og kraftig materiale som ofte brukes til nettopp sko. Materialet er et slags tekstil som har blitt behandlet. Du kan rengjøre canvas hvis det blir skittent. Bruk da en vanlig såpeløsning og vann og prøv å gni forsiktig på flekkene.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
K
Karimeh

Utrolig fine og tidsløse! Kjøpte i gave til nevøen min.
Enda finere i virkeligheten, både han og jeg ble kjempe fornøyde! Uslåelige priser!

 · Svar · 

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×