Icebug
Icebug
Solus W Michelin Wic Black
1 317 kr
(1 647 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Icebug oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2536 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær, Syntet

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Artikelnummer:

60025-38

Icebug Solus W Michelin Wic Black vinterstøvler for damer


Forete støvler for dame


Icebug Solus W Michelin Wic Black er egnet for bruk ved både høst, vinter og vår. De er fôret med fleece, sålene er av gummi og de består av gummiknotter for godt grep i snø eller is. Støvlene er laget for å holde ut lenge, slik at du kan gå lenger med dine nye favoritt sko! Lissene kan du enkelt snøre slik at de er tilpasset dine føtter, derved trenger du kun å snøre de en gang.


Kan brukes både høst, vinter og vår


Støvlene kan du bruke på både snø og is siden sålen har gummipigger som vil gi holde et godt grep mens du går. Fôret i skoene sikrer at du holder på varmen i kulden vi har her i landet. Støvlene er formet slik at du kan gå lengre gåturer behagelig, samt at de er vanntette. Icebug gjør det mulig for deg å bevege deg om vinteren, uten at faren for glatte veier skal hindre deg.


Hvordan ta vare på skoene?


For å ta vare på dine Icebug Solus W Michelin Wic Black, bør dem sprayes med vannbeskyttende impregnering. Slik kan du holde skoene i god stand. Det anbefales å spraye dem allerede før første bruk av skoene, ellers bør dem sprayes jevnlig. Du kan også bruke en gummibørste og tørrbørste dem for bedre vedlikehold av skoene. Det finnes oppfriskningsspray du kan bruke, som helst bør være i samme farge som skoene.


Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

T
taavimaija
Oversette
I
Icebug, Icebug
Oversette
S
smarchin
Oversette
Vis flere innlegg

28623 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK