Palladium
Palladium
Sport Cuff WPS Amber Gold
1 317 kr
(1 647 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Palladium oppleves som normale i størrelsen i henhold til 1623 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun, Gull

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Ull

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

3 cm

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

46674-01

Palladium Sport Cuff WPS Amber GoldPalladium har en lang og spennende historie som startet i år 1920, da de produserte gummidekk til krigsfly. I 1947 ble den første skofabrikken deres åpnet, og de fortsatte å benytte den kvalitative og vulkaniserte gummien i skoene. Palladium Sport Cuff WPS Amber Gold er et godt eksempel på hva foretaket kan få til. Skoene er varmfôrede og kan brukes store deler av året.

Veldig gode materialerPalladium Sport Cuff WPS er produsert av materialer som duger når det virkelig gjelder. Med kvalitativt skinn i en pen og gyllenbrun farge sammen med den vulkaniserte sålen er disse skoene et godt valg – hele året rundt. For at føttene skal holde seg varme og gode, er skoene utstyrte med et varmt fôr som minner om ull. Yttersålen har en kraftig mønsterstruktur – perfekt for glatte underlag.

Hvorfor Palladium er bestPalladium Sport Cuff WPS Amber Gold er en nydelig skomodell som du kan bruke til mange anledninger. Det tøffe og fine designet gjør seg sammen med jeans, kjoler og finbukser. Prøv å matche noe i antrekket ditt med det gylne skinnet, for eksempel en klokke, et belte eller en veske.

Ta vare på skoenePalladium Sport Cuff WPS Amber Gold kan man fint impregnere. Skinnet har godt av å bli børstet over av og til, og kan gjerne også å smøres inn. Åpne skoene godt opp for å lufte skoene grundig ut etter intensiv bruk.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

M
Maria

Innlegg på andre språk

M
Maija Launonen
Oversette
H
Heidi
Oversette
H
Hanna, Footway

Moi! :slight_smile: Sisämitta näissä kooissa on 36= 23,5 cm ja 37= 24,1 cm.

Oversette
0
Vis flere innlegg

28550 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK