Superfit
Superfit
Sport5 Gore-Tex® 5-00239-04 Black/Blue

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Superfit Sport5 Gore-Tex® 5-00239-04 Black/Blue

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Borrelås

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Vanntett

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gore-Tex, Semsket skinn, Textil

Såle:

Gummisåle, Syntet

Artikelnummer:

52207-00

Superfit Sport5 Gore-Tex 5-00239-04 Black/BlueBarnas sko må oppfylle mange krav for å fungere optimalt. For eksempel må de ha et fotriktig design, smarte egenskaper og være produsert i et bra materiale. Superfit Sport5 Gore-Tex 5-00239-04 Black/Blue er et godt valg av sko for de små, siden disse skoene både er funksjonelle, komfortable og motstandsdyktige.

Praktiske materialerSuperfit Sport5 Gore-Tex 5-00239-04 Black/Blue er en skomodell som er tilpasset barns aktive livsstil. Skoene har en bra oppbygning som sitter veldig fint på foten. Materialene som er benyttet, er Gore-Tex, mokka og tekstil. Gore-Tex er utmerket i barnesko, siden det både er vann- og smussavvisende. Med andre ord kommer barnas føtter til å holde seg tørre i disse skoene.

Lagd for å brukesSuperfit er kjent for å produsere kvalitetssterke barnesko i herlige passformer. Superfit Sport5 Gore-Tex er et ypperlig valg for barna, siden skoene er enkle å ta av og på, sitter behagelig på foten, gir et bra grep på ujevne underlag og dessuten er motstandsdyktige. La barna plaske i sølepytter, løpe rundt utendørs og ha det skikkelig gøy uansett vær – og la gode sko tillate dem dette fullt ut!

En liten vaskDet er alltid bra å stelle pent med skoene sine, uansett materiale. Superfit Sport5 Gore-Tex kommer garantert til å bli skitne med tanke på at det er snakk om barnesko – beregnet til barns aktive livsstil. Du kan enkelt rengjøre skoene med en børste eller rengjøringsshampo.
Vis mer.

Diskusjon

Kjøpte disse til storebror på 4,5 år. Han elsker å løpe i vandammer, og er likevel tørr på føttene. Absolutt gode kvalitetssko som kan anbefales!!

Svare

Trenger størrelse 30!

Svare
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28548 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×