Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 01:31:04
adidas Originals
adidas Originals - Stan Smith J Ftwr White/Green
adidas Originals - Stan Smith J Ftwr White/Green
adidas Originals - Stan Smith J Ftwr White/Green
3D

Brukerbilder

adidas Originals
Stan Smith J Ftwr White/Green
447 kr
(597 kr)
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

53218-01

adidas Originals Stan Smith J Ftwr White/GreenStan Smith er en av adidas mest solgte skomodeller, noe som sier en hel del med tanke på at adidas er et av de største foretakene innen sko og klær. Stan Smith J Ftwr White/Green har den klassiske hvite fargen med de grønne detaljene. Som alltid finner du tennisspillerens portrett på skotungen. En klassisk sneaker som alltid passer, uansett hvilken stil du har.

Stilrent og holdbartStan Smith er produsert i fint hvitt skinn. Designet føles glatt og gir deg en god passform. Skoene ble en gang i tiden utviklet for sporten tennis og har ikke de tre tradisjonelle stripene som forbindes med adidias. I stedet har Stan Smith tre striper med ventilasjonshull på hver side av skoen.

Et klassisk utseendeSkomodellen Stan Smith har beholdt det samme utseendet siden de ble lansert tidlig på 1960-tallet. Det er den bestselgende tennisskoen noensinne. Skoene finnes i mange ulike varianter – originaldesignet er det hvite med grønne detaljer. Disse skoene passer bra til både jenter og gutter.

Vedlikehold av skoBegynn alltid med å rengjøre skoene for skitt ved hjelp av en børste eller klut. Bruk så en skokrem for skinn som passer hvite sko. Du kan også bruke en klut og litt mild såpeblanding for å få bort flekker på gummien eller skinnet.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30039 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×