Esprit
Esprit
Stitchy Mule Red

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Esprit Stitchy Mule Red

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Rød

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

51163-00

Esprit Stitchy Mule RedStikk føttene inn i et par superdeilige og fluffy tøfler fra Esprit! Esprit Stitchy Mule Red er en fin og behagelig tøffel i en romantisk rødfarge. Tøflene er utrolig laidback og myke å ha på seg, og selve innerfôret omfavner føttene. Prøv gjerne å ha på deg Esprit Stitchy Mule Red barfot, og kjenn på komforten.

Smidig designMyke tøfler er topp å ha på hjemme når du går rundt i hjemmet, ser på TV, eller når du sitter i lenestolen. For å gjøre alt enda bedre er disse tøflene utformet med slip-on-design. Dette innebærer at du ikke engang behøver å bøye deg ned når du skal ta dem på – du stikker bare inn foten. Esprit Stitchy Mule Red er produserte av et syntetmateriale og har gummisåle.

Koselig er best!Et par herlige, varme og koselige tøfler burde alle ha. Esprit Stitchy Mule i rødt kan du bruke på det jevne, uansett årstid! Fra morgen til kveld kan du gli omkring i disse skjønne og fargeglade tøflene, kanskje du til og med kan ta med deg et par til jobben?


Luft utEsprit Stitchy Mule Red trenger ikke noen spesiell form for stell. Siden disse tøflene er egnet for innendørs bruk, kommer de heller ikke til å bli spesielt skitne. Med tiden kan det være greit å lufte dem. Still dem utendørs en stund, slik at de freshes opp litt.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×