Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 10:32:52
Tretorn
Tretorn - Strong S Green
Tretorn - Strong S Green
Tretorn - Strong S Green
3D
Tretorn
Strong S Green
406 kr
(547 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Grønn

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

47893-00
Tretorn Strong S Green er et par pålitelige, robuste, klassiske gummistøvler. Tretorn har tilbrakt år etter år med å lære alt om gummistøvler, noe som gjør denne klassiske grønne modellen i naturlig gummi det perfekte valget for en regnfull dag.

Kom Deg Utendørs med TretornEn gang i tiden var gummistøvler bare funksjonelle, og med mindre regnet høljet ned ble de stående igjen bakerst i skapet. Dette er ikke lenger tilfellet, siden Tretorn og en håndfull andre ledende fabrikanter har gjenoppfunnet den klassiske støvelen som et motetilbehør. Strong S er en Tretorn-klassiker som fungerer like bra i fuktig og ulent skogsterreng som i de travle bygatene.

Naturlig Gummi & Klassisk DesignDenne tidløse støvelen fra Tretorn er laget av naturgummi som kommer fra naturlig latex kvae fra bestemte trær. Dette er en høy gummistøvel på 37 centimeter, med en behagelig såle som vil holde føttene glade på lange turer i skogen eller i byen. Den har et justerbart støvleskaft, støtter fotens bue og er foret med mery-mesh.


Vask og Vedlikehold av TretornsGummi er et slitesterkt materiale som du enkelt kan vaske med lunkent vann og såpe. Easy-peasy! Det er ikke nødvendig å bruke vaskemiddel eller løsemiddel, og ikke gni støvlene hardt med en børste heller. Ikke la Tretorn-støvlene ligge ute i solen eller ved siden av en radiator for å tørke - det kan føre til at gummien går i stykker. For å vedlikeholde dine Tretorns, kan du bruke silisiumolje eller glyserin.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
U
Ulf Haldorsen

Jeg er veldig fornøyd med støvlene. Meget god passform.

 · Svar · 
M
Malin, Footway

Hej Ulf,

Vad roligt att du är nöjd med dina skor :slight_smile: tack så hjärtligt för feedback!

 · Svar · 

29337 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×