Puma
Puma
Suede Classic Eco Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Puma Suede Classic Eco Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Innendørssko

Type:

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

13149-01

Puma Suede Classic Eco BlackLiker du sneakers? I så fall kommer du til å elske Puma Suede Classic Eco Black. Disse legendariske skoene kom ut for første gang på 1960-tallet. Gjennom tidene har denne skomodellen vokst til å bli en av de mest ikoniske på motescenen.

Miljøvennlig er best!Miljøvennlige sko er kanskje ikke så vanlig, men for Puma er det en selvfølge.
Puma Suede Classic Eco Black er en fin og svart sneaker i ekte mokka og med en smidig og støtdempende såle i gummi. Gummien er delvis gjenvunnet, og skoene er produsert helt uten PVC.

Finere sko skal du lete lenge etterDenne skoen er tidløs – du kan ha den på år etter år – til jobben, på bytur eller til festbruk. Den svarte mokkaen føles luksuriøs og gir disse sneakersene et mer oppdresset inntrykk. Ha på dine ikoniske sko sammen med jeans, kjoler eller shorts.

Skopleie – nøkkelen til økt levetidSkoene dine holder seg fine og i god forfatning dersom du steller litt med dem. Det beste er å impregnere skoene med en impregneringsspray. Da blir mokkaen mer holdbar. Ellers så er det alltid bra å vaske og børste skoene så de holder seg rene.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×