Sorel
Sorel
Super Trooper Black Light Grey
634 kr
(747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Sorel oppleves som normale i størrelsen i henhold til 5992 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi, Syntet

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

18522-06

Sorel Super Trooper Black Light GreySlitesterk støvel som står imot både vann og kulde, og som klarer temperaturer helt ned i -40 grader! For barn eller personer med små føtter.

Struktur som er spesielt egnet for lekeglade føtter i all slags vær!Skoene er utstyrt med en uttakbar filtfôret innersokk i ThermoPlus. Denne er enkel å fjerne ved behov, og kan tørkes om den skulle bli våt. Skoene har en gummisåle, og i mellomsålen finner du en 2,5 mm frostplugg som forhindrer kulde fra bakken å trenge opp i skoen. Dette er de perfekte støvlene for lek gjennom hele høsten og vinteren. Yttermaterialet på støvlene er i gummi og syntet.

Den perfekte følgesvennen til parkdressenSkoene passer perfekt sammen med parkdressen eller med en varmende bukse og jakke. De passer også spesielt bra i kjølig klima og til lek i snø og slaps. Skoene knyttes enkelt med en reim der det er festet en justerbar knott, og dette gjør det enkelt og raskt for barnet å ta skoene av og på.

Slik tar du vare på dine nye skoInnersålen kan med fordel tas ut og tørkes separat, og det samme gjelder for fôret, som kan tørkes i et tørkeskap.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

K
Kristina Edholm
Oversette

28456 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK