adidas Originals
adidas Originals
Superstar Foundation Cf I Ftwr White/Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

49662-00

adidas Originals Superstar Foundation CF I Ftwr White/BlackSuperstar er en av adidas' mest populære skomodeller. Kombinasjonen av utsøkt design, høy komfort og en god støtte til foten gjorde at skoen ble en suksess verden over. Superstar Foundation CF I Ftwr White/Black er en mindre versjon av originalskoen. Perfekt for barn som fremdeles er i vekst.

Behagelige sko av høyeste kvalitetAkkurat disse skoene er spesielt utviklet for barn som vil ha en behagelig og samtidig fin sko. Skoene har tre borrelåser, noe som gjør det lett for både deg og barnet å ta på skoene. Du finner også alle de tradisjonelle kjennetegnene på Superstar-sko i denne skoen.

En legendarisk skomodellLengst fremme på tåen er der et gummidekke som beskytter tærne. På sidene er det tre striper. Skoene er vatterte og har en god gummisåle som gir god friksjon mot underlaget. Med disse skoene kommer barnet ditt til å kunne leke, løpe og hoppe uten problemer, også når det er litt kjølig ute.

Stell og pleie av skoDisse skoene er produserte med mange ulike materialer, blant annet syntetisk skinn og tøy. Dette innebærer at du bør være forsiktig med hvilke skopleieprodukter du bruker. Det beste er å bruke en fuktig klut for å fjerne smuss og flekker. Denne metoden kan du bruke på alle slags materialer.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30826 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×