adidas Originals
adidas Originals
Superstar Foundation Cf I Ftwr White/Bold Pink

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

adidas Originals Superstar Foundation Cf I Ftwr White/Bold Pink

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Borrelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

49662-02

adidas Originals Superstar Foundation CF I Ftwr White/Bold Pinkadidas Superstar Foundation er en klassisk skomodell som har eksistert veldig lenge. Den kommer i mange ulike varianter, og akkurat denne skomodellen er utviklet for barn. I stedet for den tradisjonelle snøringen finner du tre borrelåser. Dette gjør det lettere for barn i ulike aldre å ta på seg skoene helt selv.

Myke, gode og beskyttendeTil produksjonen av disse skoene har adidas tatt i bruk syntetisk lær, tøy og gummi. Skoene har også en myk vattering som beskytter mot kulde og kjennes god og myk mot foten. På tuppen av skoen er et gummiovertrekk. Dette beskytter tærne mot støt og vann.

En fin hverdagssko for barnetDisse sneakersene er perfekte som hverdagssko. Skoene tåler å bli brukt flittig og passer bra til alle typer klesstiler. De er hvite og har rosa detaljer på sidene og på baksiden. Dessuten er skoene veldig fine, og de har en gummisåle som gir et godt grep på bakken.

Råd til behandling av tøy og syntetiske materialerSyntetiske materialer behøver ikke å behandles på samme måte som naturlige materialer. Dette gjelder også tøy. Bruk i stedet en klut og litt vann hvis skoene skulle bli skitne og flekkete. På den måten kan du få bort det aller meste.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×