Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 02:30:01
adidas Originals
adidas Originals - Superstar Foundation Jr Black/White
adidas Originals - Superstar Foundation Jr Black/White
adidas Originals - Superstar Foundation Jr Black/White
3D

Brukerbilder

adidas Originals
Superstar Foundation Jr Black/White
547 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær , Syntet

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

49653-01

adidas Originals Superstar Foundation Jr Black/Whiteadidas er en av verdens største og mest suksessrike bedrifter i produksjonen av sportssko og klær. Firmaet ble grunnlagt allerede i 1948 og har siden utviklet og produsert mange fremgangsrike og klassiske skomodeller. En skomodell som ble utrolig populær over hele verden, er adidas Originals Superstar. Skoen har et rent design som føles akkurat passe sporty og stilrent. Skoene er laget av ekte skinn og har en solid gummisåle som gir et godt grep.

Kvalitetssko i sporty designadidas Originals Superstar Foundation Jr Black/White er den perfekte hverdagsskoen, fordi komforten og materialkvaliteten er høy. Skoenes overflate er av rent, veldig kraftig skinn. Skosålen er av solid gummi med en bra mønsterkonstruksjon for optimalt grep. Med smarte ventilasjonshull på sidene av skoen holder føttene seg tørre og komfortable, selv på varme dager. Siden adidas Superstar er laget av ekte skinn, kan skoene med fordel brukes det meste av året, selv om høsten og vinteren.

Sko som kompletterer antrekket dittDet lette og sporty designen kombinert med adidas Originals stilrenhet gjør Superstar Foundation Jr Black / White til en nødvendighet i garderoben. Skoenes stilrene farger i enten svart eller hvitt gjør de enkle å matche og kombinere med ulike mønstre, klær og farger. For et sporty utseende passer skoene utmerket til deilige joggebukser, en t-skjorte og en hettegenser. Hvis du ønsker å bruke skoene på jobben, kan du matche dem med et par jeans, en fin topp og dine favorittaccessoirer. Fordi skoene er av høy kvalitet og føles både avkjølende og varme, kan du med fordel kombinere adidas Originals Superstar Foundation med høstantrekket ditt.

Kvalitetssko trenger også omsorgadidas Originals Superstar Foundation Jr Black / White holder høy kvalitet. Men siden skoene er laget av ekte skinn, kan det være lurt å pleie skoene av og til. For at skoene skal holde seg pene og i god stand, kan du impregnere skoene med gode skinnpleieprodukter. Det er viktig at du rengjør dem før du bruker noen midler på skoene. Bruk en fuktig klut eller myk børste for å fjerne løse smusspartikler, før du smører inn skoene med skinnpleie produkter. Etter noen års bruk kan du gi dine adidas Originals Superstar Foundation Jr Black / White en ansiktsløftning ved å erstatte sålen. Dette er en enkel måte å gi skoene en ny følelse på.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29361 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×