adidas Originals
adidas Originals - Superstar Foundation Jr Ftwr White
adidas Originals - Superstar Foundation Jr Ftwr White
adidas Originals - Superstar Foundation Jr Ftwr White
3D
adidas Originals
Superstar Foundation Jr Ftwr White
647 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær , Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

49653-00

adidas Originals Superstar Foundation Jr Ftwr White


adidas Originals er sportsvirksomheten som har gjort trendy sportssko og sneakers til en nødvendighet for både barn og aktive voksne. Gründeren Adi Dassler var en av to brødre som startet opp med skoproduksjon, men som senere kom i konflikt og startet opp hver for seg, og begge ble kometer innen skobransjen. Den ene ble Pumas gründer, og den andre, Adi, skapte megasuksessen adidas. Merket er kjent verden rundt, og du trenger slett ikke å være proff idrettsutøver for å kunne trives i et par adidas-sko. Faktum er adidas-sko har blitt et moteikon. Den som har på seg for eksempel et par kritthvite adidas Originals Superstar Foundation Jr Ftwr White i hverdagen, lett blir ansett for å være en person som har både stil og smak.

Bekvemt steg og lekker design


Den 2 cm tykke gummisålen gir et bekvemt, stabilt og mykt steg. Foten din får bra motstand i stegene, og du kan gå langt i dine adidas Originals Superstar Foundation Jr Ftwr White uten å bli alt for trøtt i føttene. Kombinasjonen av lær og tøy og det markerte tåpartiet øker holdbarheten og skaper også en litt tøffere look. Passformen er normal.

Kontroll på moten med adidas


Som ung i dag kan det være greit å henge med i svingene. Man vil gjerne ha det nyeste, og man vil gjerne ha det først. Det er også tøft å våge og skape sin egen stil, og med et par adidas Originals Superstar Foundation Jr Ftwr White som basis kan du velge og vrake i stilarter når det kommer til øvrig outfit. Matche med løse eller tettsittende jeans, joggebukser eller shorts. En kul T-shirt med trykk blir ikke feil, og så har man prikken over i-en for mange: snapback-capsen!

Hvite sko? Hvor lenge, tro?


Hvite adidas-sko er uslåelige. Men vi forstår at du er litt urolig for hva som skjer når du har brukt dem en stund, og de begynner å blir litt sølete av smuss og skitt. Det er ikke så ille som det kan virke. Vær bare obs på å ha bra vedlikeholdsprodukter, så kan du holde dine hvite adidas Originals Superstar Foundation Jr Ftwr White nesten som nye helt til de begynner å dra på årene. Det er ikke verst! Ta en fuktig klut og tørk vekk den verste skitten av skoene. Såpe og vann kan gjøre underverker for lærelementene, og for mer gjenstridige flekker finnes det spesielle lærrensemidler å få kjøpt. Tekstildelene kan freshes opp med heldekkende flytende, hvit skokrem ved behov. Og har du vært uheldig og fått merker på den hvite gummisålen, kan du viske forsiktig med et vanlig viskelær.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×