Crocs
Crocs
Swiftwater Clog M Black/charcoal
396 kr
(467 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Crocs oppleves som normale i størrelsen i henhold til 15744 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntet, Lær

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

60064-36

Crocs


Crocs ble først utviklet til bruk på båt, med sitt lette skummateriale som tørker i løpet av minutter. Men det tok ikke lenge før man kunne se disse skoene på land også, og det er ikke vanskelig å skjønner hvorfor: du blir ikke stort mer komfortabel enn med Crocs! De kan til og med forebygge skader!

Swiftwater Clog


Med sin ukompliserte tilnærming til stil, verdi og komfort har Swiftwater Clog modellen blitt en av merkets bestsellere, og fortjener sin status som en ikonisk Crocs-sko. Over hele verden har folk forelsket seg i denne luftige, lette skoen som tørker på få minutter. Blir de skitne er det bare å skylle av dem, og de kan til og med brukes under vann. Denne skoen tåler det meste!

Black/charcoal


Jada, vi kjenner best til Crocs som kommer i skrikende, barnevennlige farger, og det er supert det. Men disse skoene er mer seriøse, og kommer i en svart farge. Den passer perfekt til bruk på båttur og på camping, men med sin nøytrale palett passer de praktisk talt inn overalt. Sålen er laget av det klassiske Crocs-skummet og holder deg komfortabel, mens lærdetaljene bringer litt eleganse til føttene dine.

Perfekt passform


Stroppen på helen gjør at du kan tilpasse passformen til din egen fot, slik at den blir helt perfekt! Ønsker du heller å bruke skoene som lette slip-ons? Null problem, bare flytt stroppen over til forsiden og den vil ikke komme i veien. Og skulle du ønske å bruke den igjen er det bare å flytte den tilbake!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

R
Roger
Oversette
T
T.l
Oversette
P
Pierre
Oversette
Vis flere innlegg

28488 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK