Crocs
Crocs - Swiftwater Sandal W Black/White
Crocs - Swiftwater Sandal W Black/White
Crocs - Swiftwater Sandal W Black/White
3D
Crocs
Swiftwater Sandal W Black/White
309 kr
(387 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

57601-00

Crocs


Crocs ble først utviklet til bruk på båt, med sitt lette skummateriale som tørker i løpet av minutter. Men det tok ikke lenge før man kunne se disse skoene på land også, og det er ikke vanskelig å skjønner hvorfor: du blir ikke stort mer komfortabel enn med Crocs! De kan til og med forebygge skader!

Swiftwater Sandal


Du vet allerede at Crocs er komfortable, det vet alle. Derimot er nok ikke elegant det første ordet en tenker på når du hører navnet på dette merket. Likevel klarer denne modellen å bevise at komfort ikke nødvendigvis ekskluderer eleganse. Disse skoene er nette og enkle, og stroppene gir et subtilt hint til den gamle og kjente fotsengen.

Black/White


Denne svarte sandalen kan gå med hvilket som helst antrekk. Sommerkjoler, jeans, de kan bli med en tur på stranden eller på en lengre fottur på en varm sommerdag. Du vil se fantastisk ut der du unngår den mer klumpete stilen den originale Crocs varianten utstråler, samtidig som du kan nyte det samme høye nivået av komfort.

Pass på dine Crocs


Crocs er enkle å holde rene, de kan vaskes av med rent kaldt vann og litt såpe. Bare vær forsiktig og hold dem langt unna vaskemaskinen! Det kan også være lurt å ikke la dem ligge for lenge i en varm bil heller, da dette kan føre til at de krymper noe i størrelse.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

N
Neringa

Is it possible to get 39/40 or 40/41 size?

 · Svar · 
M
Malin, Footway

Unfortunately, they are out of just the sizes that you need and it does not seem that we will get them again right now. I'm sorry :pensive:

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27622 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×