Bagheera
Bagheera
Tactic Cerise/Turquoise

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Bagheera Tactic Cerise/Turquoise

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Borrelås

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Innendørssko

Type:

Farg:

Rosa

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

51097-02

Bagheera Tactic Cerise/TurquoisePå 80-tallet var det mange som brukte gensere med logoen, men nå er de best kjent for sportssko av høy kvalitet. Vi snakker så klart om svenske Bagheera! Bagheera Tactic Cerise/Turquoise er en god og fleksibel treningssko til barn. Den rosa fargen på skoene piffer opp og gir ekstra energi til gymtimene.

Mesh og støtteBagheera Tactic Cerise/Turquoise er et godt valg når det gjelder treningssko til barn, siden skoene er lagd av et ventilerende syntetisk materiale. Med mange meshpaneler over hele skoen er luftgjennomstrømmingen optimal. Sålen har god støtdemping, og innersålen former seg komfortabelt etter foten.

Til hverdags eller gymtimeneBagheera Tactic Cerise/Turquoise er et par smarte treningssko som er både fine og så klart også gode. Skoene kan barna også bruke til hverdags – det er jo superpopulært med fargerike joggesko nå! Sammen med jeans og trøye skiller skoene seg virkelig ut med den rosa fargen.

Regntungt vær – andre klærFor at barnas Bagheera Tactic Cerise/Turquoise skal bevare kvaliteten i lang tid, er det best å unngå regn og søle. Skoene puster godt, så selv om de blir våte, vil de tørke fort. Etter trening er det lurt å ta ut innersålen, så får skoene luftet seg skikkelig.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×