Bagheera
Bagheera
Tactic Navy/Lime

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Bagheera Tactic Navy/Lime

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Borrelås

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Innendørssko

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

51097-00

Bagheera Tactic Navy/LimeDen svenske produsenten Bagheera har siden begynnelsen av 1980-tallet produsert herlige og funksjonelle klær og sko for dem som vil prestere bedre. Bagheera Tactic Navy/Lime er en skikkelig god sportssko for barn. Skoene har mange gode egenskaper som kreves av en sportssko, og designet er både praktisk og fint.

Ventilerende og mykMed et par Bagheera Tactic kan barnet uten problemer leke og gjøre sportsaktiviteter til det fulle! Skoenes bekvemme utforming ligger i den støtdempende sålen, den praktiske borrelåsreimen og det ventilerende materialet. Skoene har mange meshpaneler jevnt fordelt. Det er disse som sørger for at luftgjennomstrømningen fungerer optimalt.

Til gymtimene eller til hverdagsBagheera Tactic er flotte sportssko i marineblått og med lime- og oransjefargede detaljer. Skoene er perfekte å bruke i barnas gymtimer på skolen, eller hvorfor ikke til hverdags? Disse fine skoene kan utmerket kombineres med både treningsklær og jeans.

Hold skoene fresheTreningsskoene Bagheera Tactic holder du fine og freshe ved å lufte og ventilere skoene. Ta ut innersålen og sett skoene ut litt, slik gjenvinner de sitt freshe preg. Det er også bra om barna unngår å bruke disse skoene når det regner ute.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×