Wildflower
Wildflower
Tender- White

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Skafthøyde :

25 cm

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Artikelnummer:

22345-01

Wildflower Tender- WhiteDisse fine vinterstøvlettene er laget av det populære varemerket Wildflower! Wildflower Tender- White er praktiske og stilige støvletter med høyt skaft som holder føttene varme gjennom hele vinteren. Hvitfargen skiller seg virkelig ut i mengden, og kommer til å se perfekt ut når snøen begynner å legge seg.

Fotfeste når det virkelig gjelderVinteren innebærer ofte glatte veier fulle av is og nysnø. Sørg for å komme deg stødig avgårde ved hjelp av et par Wildflower Tender- White. Støvlettene har en tykk gummisåle med grovt mønster som gir deg optimalt fotfeste. Innvendig er støvlettene fôret med et fluffy og varmt fôr.

Fint med hvittDet vanlige er kanskje å gå for svarte eller brune vinterstøvletter i år også, men hvorfor ikke prøve noe nytt dette året? Wildflower Tender- White har en stilig hvitfarge som gjør at støvlettene får et trendy og friskt preg. De passer perfekt til mange ulike farger og mønstre, eksempelvis til jeans og en fargerik genser.

Riktig måte å ta vare på skoene påDet finnes mange ulike materialer som brukes til å lage sko, og hvert eneste materiale har sine egne vedlikeholdsråd. Det som er viktig for dine Wildflower Tender- White, er at du holder dem rene. For å gjøre det kan du bruke en klut og eventuelt litt shampo som er spesiallaget for å rengjøre sko i syntetiske materialer.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

31197 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×