Viking
Viking
Toasty Navy/Blue

Skoen er dessverre utsolgt

Kunde Data

Viking oppleves som normale i størrelsen i henhold til 16121 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Gore-Tex, Lær, Syntet

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

46576-01

Viking Toasty Navy/BlueFor vårt nordiske klima kreves solide og kvalitetsrike sko! Viking er et ordentlig bra varemerke du kan regne med når det kommer til funksjon, design og passform. I over 100 år har Viking utviklet sko for både menn, damer og barn. Viking Toasty Navy/Blue er en smart støvel for alle barn som vil kunne leke utendørs uansett vær.

Hemmeligheten ligger i materialetViking Toasty Navy/Blue har alle de gode egenskaper som en barnesko bør ha. Skoene er laget i ekte lær, syntetisk materiale og Gore-Tex, en kombinasjon som gjør skoene vanntette, varme og ventilerende. Viking Toasty Navy/Blue er lette å ta av og på, takket være to borrelåser.

Lek og ha det gøy!For at barn skal kunne være barn, med alt som det innebærer, er et par superherlige, holdbare og resistente sko en nødvendighet! Med et par Viking Toasty Navy/Blue på føttene kan barna hoppe i sølepytter, løpe i skogen og leke utendørs uansett årstid.

Raskt og smidig – rengjøringstipsBarnesko som Viking Toasty Navy/Blue er ment for å brukes og bli skitne. Skoene tåler både vann og skitt, men for at de skal holde seg fine, kan det være lurt å rengjøre dem iblant. Du kan benytte deg av rengjøringsshampo for sko.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

28384 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK