Kavat
Kavat
Tofta Ep Light Brown

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Kavat Tofta Ep Light Brown

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

49281-02

Kavat Tofta Ep Light BrownLeter du etter den perfekte sommersandalen? Du kan avslutte jakten. Kavat Tofta Ep Light Brown er en virkelig stilig sandal i ekte lær fra det populære varemerket Kavat. Kavat er dyktige på å utvikle komfortable sko med stilrent og unikt design og med et skandinavisk preg.

Miljøet er viktigKavat Tofta Ep Light Brown har stilige og dekorative reimer i ekte brunfarget lær. Med en stilig og praktisk spenne over ankelen kan du stille på størrelsen. Disse sandalene får også et stort pluss i margen fra oss for å være miljømerkede. Læret er med andre ord fritt for krom og er miljøvennlig. Både inner- og yttersålen er laget i solide materialer som sørger for godt fotfeste og god demping.

Den perfekte sandalenJa, her har du den – den perfekte sandalen for alle varme sommerdager. Det lysebrunet læret gir skoene et svært ekslusivt og trendy utseende. Disse fine sandalene kan du, i tillegg til å bruke på stranden eller i byen, også bruke når du dresser deg opp i en fin og fancy festkjole.

Bruk sandalene i lang tid fremoverDisse kvalitetssandalene fra Kavat kan du uten problemer bruke sommer etter sommer i flere år. Ta vare på læret ved å holde det rent og impregnere det. Dersom du også forsøker å holde dem unna vann og søle i den grad det er mulig, kommer Tofta-sandalene dine til å holde seg fine i mange år fremover.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×