Shepherd
Shepherd
Toni Oild Antique
747 kr
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

24170-01

Shepherd Toni Oild AntiqueShepherd Toni Oild Antique er et par kraftige tøfler med et sporty utseende. Tøflene har fine, røde detaljer. Blant annet har de røde elastiske partier som gjør det enklere for deg å ta på deg tøflene. Disse tøflene er produserte av semsket skinn fra saueskinn. Også innerfôret er laget av myk lammeull.


Behagelige og varmeDisse skoene er produserte nesten helt og holdent ved hjelp av materialer fra sau. Yttersiden er produsert av mokka og har en fin mørkebrun farge. Innerfôret er laget av ull, noe som gjør at tøflene føles bekvemme og at de holder på varmen. Saueskinn og lammeull er antibakterielt, og dette innebærer at materialet rengjør seg selv på naturlig vis.

Stilige hjemmetøflerSelv om tøflene fra Sheperd fint kan brukes hele året, er det om vinteren de virkelig kommer til sin rett. Du kommer garantert til å verdsette de varme tøflene når gulvet begynner å bli kaldt og været utendørs er gufsent. Unn deg selv et par behagelige tøfler allerede i dag, så er du klar i god tid før den kalde høsten og vinteren kommer!

Ivareta mokkatøflene dineDu trenger ikke å gjøre stort for å rengjøre disse tøflene. Bruk en mokkabørste for å børste bort smuss fra tøflenes ytre. Med lunkent vann og en klut fjerner du enkelt de fleste flekker.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

Tommy Andersson
Oversette
V
Viktor

Tack för storlekstipsen!

Oversette
0

28595 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK