Vans
Vans - U Classic Slip-on Black/White Checker
Vans - U Classic Slip-on Black/White Checker
Vans - U Classic Slip-on Black/White Checker
3D

Brukerbilder

Vans
U Classic Slip-on Black/White Checker
497 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

07439-02

Vans


Det hele startet som en liten fabrikk som produserte og solgte sko fra samme sted i 1966, har vokst til en verdensomspennende produsent som seller sine ikoniske sko til mennesker verden over! Skoen har holdt på sitt klassiske design uten store endringer, men de har lagt til utallige variasjoner, slik at hver og en kan finne det de leter etter.


U Classic Slip-on


Vans har en sko som passer for enhver, og du kan finne et par som er perfekte til deg og din personlighet. Denne modellen, med det ikoniske sjakkmønsteret er det originale designet som startet alt i 1966. De er utvilsomt en sko som vil fange manges blikk, men er ikke det akkurat det du ønsker deg?

Black/White


De kommer i en uendelig variasjon av farger og design, men det øyeblikket du får dine Vans på føttene kommer du aldri til å ville ta dem av. Så hvorfor ikke velg et par som vil passe til alt, slik at du slipper å gå uten dine Vans en eneste dag.

Skarpe kontraster


For å holde sjakkmønstret klart og tydelig på skoene dine kan det være lurt å vaske dem med jevne mellomrom. Hold det hvite hvitt ved å spraye litt flekkfjerner på oversiden av skoen, la det sitte i ti minutter og vask forsiktig for hånd i lunket vann.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×