28.03.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Vans

Kunde Data

Opplevd størrelse basert på 7849 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Textil, Syntet

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

07428-03

Vans U Old Skool Black/Black/h2>
Det amerikanske sko-merket Vans er ensbetydende med skateboard og tilhørende stil. I løpet av flere tiår har Vans oppnådd legendestatus – både på og utenfor skateparken.
Vans U Old Skool Black/Black er en klassisk, tidløs Vans-modell. Med tykk såle og enkel, elegant design føyer den seg inn i rekken av stilige sko som passer for hverdagsbruk fra denne produsenten.
Vans U Old Skool Black/Black er – i likhet med Vans-produkter flest – like godt egnet for menn som for kvinner.

Vans er et Californisk moteikon


Vans U Old Skool Black/Black er siste versjon av en sko som kan spore sine aner tilbake til 70-tallets skateboard miljø i California. Etter hvert som miljøet eksploderte i popularitet og spredte seg over hele verden fulgte denne stilige skoen etter.
Her i Norge har vi, som ellers i verden, sett at skateboard-mote, med Vans sko i spissen, har langt større utredning enn bare kjernemiljøet av folk som faktisk står på rullebrett. Er det laid-back, californisk stil du er ute etter er Vans U Old Skool Black/Black et perfekt valg – uavhengig av om du skater eller ei!

Vans anvender kvalitetsmaterialer


Vans U Old Skool Black/Black er laget av slitesterkt, syntetisk tøystoff og har en veldig tykk og god gummisåle. Selv om skoen passer perfekt for hverdagsbruk, er den laget for å tåle bruk som skatesko også. Det betyr at den står for en støyt!

Vans U Old Skool Black/Black vasker du for hånd


Disse skoene kan du vaske med såpevann. Det kan være lurt å bruke en oppvaskbørste eller lignende for å forsikre deg om at du får bort alt av grus, støv og lignende. Et kjekt triks er å friske opp den svarte fargen med skokrem etter vask.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

S
Stine Risan
M
Marlena, Footway

Tyvärr kommer vi inte att få dem in nästa 2-3 månader, men kanske kommer de senare :frowning:

0

Innlegg på andre språk

M
michelle
Oversette
Derya, Footway

Hej Michelle,

Jeg kan se, at vi forventer modtage disse i den størrelse du ønsker under april måned. En præcis dato kan jeg desværre ikke oplyse men hold endelig øje med vores hjemmeside :slight_smile:

Oversette
0
H
Heidi Venning
Oversette
Beyhan, Footway

Hej hej Heidi :slight_smile: Vi forventer få flere hjem mod slutningen af denne måned/begyndelsen af februar :slight_smile:

Oversette
0
Vis flere innlegg

30650 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK