Vans
Vans
U Old Skool Black/Black (Canvas)
647 kr
inkl. mva

Kunde Data

Vans oppleves som normale i størrelsen i henhold til 7849 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

07428-03

Vans U Old Skool Black/Black/h2>
Det amerikanske sko-merket Vans er ensbetydende med skateboard og tilhørende stil. I løpet av flere tiår har Vans oppnådd legendestatus – både på og utenfor skateparken.
Vans U Old Skool Black/Black er en klassisk, tidløs Vans-modell. Med tykk såle og enkel, elegant design føyer den seg inn i rekken av stilige sko som passer for hverdagsbruk fra denne produsenten.
Vans U Old Skool Black/Black er – i likhet med Vans-produkter flest – like godt egnet for menn som for kvinner.

Vans er et Californisk moteikon


Vans U Old Skool Black/Black er siste versjon av en sko som kan spore sine aner tilbake til 70-tallets skateboard miljø i California. Etter hvert som miljøet eksploderte i popularitet og spredte seg over hele verden fulgte denne stilige skoen etter.
Her i Norge har vi, som ellers i verden, sett at skateboard-mote, med Vans sko i spissen, har langt større utredning enn bare kjernemiljøet av folk som faktisk står på rullebrett. Er det laid-back, californisk stil du er ute etter er Vans U Old Skool Black/Black et perfekt valg – uavhengig av om du skater eller ei!

Vans anvender kvalitetsmaterialer


Vans U Old Skool Black/Black er laget av slitesterkt, syntetisk tøystoff og har en veldig tykk og god gummisåle. Selv om skoen passer perfekt for hverdagsbruk, er den laget for å tåle bruk som skatesko også. Det betyr at den står for en støyt!

Vans U Old Skool Black/Black vasker du for hånd


Disse skoene kan du vaske med såpevann. Det kan være lurt å bruke en oppvaskbørste eller lignende for å forsikre deg om at du får bort alt av grus, støv og lignende. Et kjekt triks er å friske opp den svarte fargen med skokrem etter vask.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

S
Stine Risan
M
Marlena, Footway

Tyvärr kommer vi inte att få dem in nästa 2-3 månader, men kanske kommer de senare :frowning:

0

Innlegg på andre språk

Anonymous
Oversette
Vis tidligere kommentarer
L
lastshitgrace

Ist das in diesem Fall nicht diese Modell; https://www.vans.de/shop/de/vans-de/old-skool-schuhe-vn000d3hbka#hero=4 ? Danke für eure Antwort und beste Grüsse

Oversette
0
M
Mrs. Sonia
Oversette
Vis flere innlegg

28685 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK