Vans
Vans
U Sk8-Hi MTE Black/True White

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vans U Sk8-Hi MTE Black/True White

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

48727-00

Vans U Sk8-Hi MTE Black/True WhiteVans U Sk8-Hi MTE Black/True White er et eksempel på en av de mange kule modellene fra Vans. Se bortenfor den ikonisk rutete modellen og du vil bli overrasket over utvalget. Denne skoen har en høy passform og kule detaljer. Det er en tøff sko i svart skinn.

Helårs skoI dag er joggesko og snøresko populære som aldri før. Dette er lett å forstå når man ser på denne behagelige modellen. Ikke bare er den solid og komfortabel, den passer også til en rekke forskjellige klesstiler. Vans U Sk8-Hi MTE Black/True White har en vattert kant rundt ankelen for komfort, og overflaten er laget i sort skinn. Dette gjør at skoene også kan brukes i de kjøligere månedene.

Finn din stilAlle har sin egen individuelle og unike stil, og med Vans U Sk8-Hi MTE Black/True White kan du selv velge hvordan du vil sette sammen antrekket. Fordelen med disse skoene er at de passer like bra til slitte olabukser og en hvit t-skjorte som til chinos og en nystrøket skjorte.

SneakerspleieNesten alle sko trenger en viss form for behandling. Joggesko, skinnsko eller tøysko. Vans U Sk8-Hi MTE Black/True White bør behandles som andre skinnsko og impregneres før bruk. Om de blir skitne, børster du av dem med en skobørste.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28515 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×