New Balance
New Balance - U410CB Blue
New Balance - U410CB Blue
New Balance - U410CB Blue
3D
New Balance
U410CB Blue
560 kr
(747 kr)
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

50134-00

New Balance U410CB BlueMerket New Balance ble grunnlagt for over 100 år siden og er fremdeles populært for både motebevisste og sportsinteresserte. De har klart å holde seg aktuelle så lenge på grunn av sine behagelige og fremfor alt stilige sko. Akkurat denne modellen kommer i en klassisk blåfarge. Dette er skoen du bør satse på om du ønsker en stilren sko som passer til det meste.

Skinnende materialerNew Balance U410CB Blue sitter behagelig på foten og er laget for at du skal kunne bruke den over lang tid uten å få vondt i foten. Store deler av skoen er laget i et syntetisk materiale som puster godt. Kombinasjonen med det klassiske designet og komfort gjør at denne joggeskoen er en stor favoritt.

Vakker farge


Fargen på denne skoen har blitt veldig populær. Det er fordi den passer til mange stiler samtidig som den skiller seg ut. Fargen og modellen kan benyttes av både dame og herre. Dette er perfekte hverdagssko til vår, sommer og høst.

Pleie av skoenDet syntetiske materiale trenger i utgangspunktet ingen spesiell behandling. Men om de skulle bli litt skitne eller flekkete, kan du bruke en fuktig klut med mild såpe. Skrubb forsiktig skoen for å få bort eventuelle flekker.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

K
Karoline

Sykt Bra Og Gode sko. De passer Til alt av klær. Elsker dem​️

 · Svar · 
M
Marius Førland

Bra sko! Deilige å gå med.

 · Svar · 
N
Nora

Kjempe gode å gå på, kjempe fine og er bare elsk​️

 · Svar · 
M
Malin Elisabeth rognlien

Wow. Veldig fine sko. Skulle veldig gjerne hatt et par. De er veldig flotte i marineblått. Håper på å vinne et års forbruk av sko. Er en skikkelig sko eslker og får aldri nok av dem.

 · Svar · 
T
Tove

Hei, ser det er halv størrelser. Er det lurest å gå opp eller med en halv størrelse?

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Det spørs litt på om du står mellom to forskjellige størrelser, f.eks. om du bruker 38 oftest, men av og til 39, da er det fordel å gå opp. Ellers kan du bestille et par og prøve.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29995 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×