New Balance
New Balance - U410CC Black
New Balance - U410CC Black
New Balance - U410CC Black
3D
New Balance
U410CC Black
597 kr
(747 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

50133-00

New Balance U410CC BlackAlle motebloggeres nye favorittmerke for retrosneakers i fine farger er New Balance. Denne fine og stilrene modellen kommer til å bli din moteriktige følgesvenn gjennom hverdagen.

Sofistikert og rent design med perfekt fargeskalaDisse sneakersene fra New Balance har en normal passform og et yttermateriale i syntet. Det er viktig å huske at syntet ikke gir etter på samme måte som skinn, og at du derfor heller skal satse på å gå opp enn ned i størrelse dersom du ligger mellom to størrelser.

En sko som smelter sammen med ditt øvrige antrekkDette er stilrene sneakers som du kan kombinere med nesten alle farger og klær. Selvsagt passer de utmerket til jeans, men også til litt mer oppkledde bukser på jobben for å skape kontraster i looken din.

Plei skoene dineSiden disse sneakersene fra New Balance har en overdel i syntet, kan du tørke over dem med en lett fuktet klut når de har blitt skitne. La dem så selvtørke i romtemperatur for å oppnå det beste resultatet. Sålen kan også tørkes over med en klut.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27571 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×