Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 07:44:26
New Balance
New Balance - U420CBW Black
New Balance - U420CBW Black
New Balance - U420CBW Black
3D
New Balance
U420CBW Black
597 kr
(747 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Semsket skinn, Syntet

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

50130-00

New Balance U420CBW BlackIkoniske sko som New Balance U420CBW Black kan vi aldri få nok av! Denne lekre og retroinspirerte skomodellen har alt en sko bør ha – komfort, et stilig design og høy kvalitet. Skoene har et tidløst utseende som sammen med den mørke fargen gjør dem enkle å kombinere med all slags ulike klær.

De fineste skoene!New Balance U420CBW Black er en klassisk skomodell som har vært populær i flere år. Skoene er laget av ekte mokka, og dette er med på å gi denne modellen et mer eksklusivt og elegant utseende. Sålen er laget av gummi. Dette er et materiale som er følsomt og støtdempende for føttene dine.

Hvordan vil du kle deg?Fordi skoene passer bra til nesten alle ulike typer antrekk, er de tidløse og klassiske skoene New Balance U420CBW Black et godt valg for deg. Det klassiske og samtidig stilrene designet passer perfekt til vanlige jeans. Skoene er moderat varme og kan derfor brukes gjennom store deler av året, med unntak av på de kaldeste vinterdagene.

Sett sammen et skopleiekitSørg for at du har alle produktene du trenger for å kunne ta vare på skoene dine. New Balance U420CBW Black er sko i mokka, og de kan derfor impregneres med en spesialspray. Pass på at du alltid holder skoene rene, slik at ikke smuss og grus trenger inn og riper opp skinnet.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

C
Camilla

Jeg liker disse skoene svært godt. De passer til de fleste klær og er helt klart vært pengene. Selv om de ikke tåler alt slags vær, er de gode å ha både om sommeren og vinteren. De er enkle å ta på og selve skoen er ganske lett!

 · Svar · 
M
Marie

Gode sko som først og fremst er gode på foten. En klassiker som passer til alt. De er ikke særlig varme så passer best vår/sommer :wink: tommelopp fra meg!

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27572 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×