Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 07:32:13
New Balance
New Balance - U420CNW Navy
New Balance - U420CNW Navy
New Balance - U420CNW Navy
3D

Brukerbilder

New Balance
U420CNW Navy
597 kr
(747 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn, Syntet

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

50131-00

New Balance U420CNW Navy


New Balance har over 100 års erfaring med i bagasjen, og gjennom tidene har de fokusert på én ting; Å lage produkter som får oss til å bevege på oss. Med et par Balance U420CNW Navy, en av de mest klassiske skomodellene fra varemerket, kan du ta beina fatt! Skoene er utrolig behagelige og har et retroinspirert design.

Mokka og syntet

New Balance U420CNW er skjønne sneakers som er laget av ekte mokka og med syntetpaneler. Skoene har en svært støtdempende såle. Det er nettopp sålen som gjør skoene så gode, siden du får så god støtte ved hvert steg. Den praktiske snøringen gir deg muligheten til å justere størrelsen mer presist.

En sko for hele året

Til tross for at New Balance U420CNW Navy er en sneakerssko, kan du med fordel bruke skoene hele året. Dersom du er forsiktig med skoene og unngår vann og gjørme, kan skoene til og med brukes på vinteren. Matche med jeans, shorts, skjørt og chinos. Dette er en skomodell som funker til det aller meste!

Pleie skoene dine

New Balance-skoene dine trenger litt kjærlighet for at de skal holde seg fine og gode over lengre tider. Sørg for å rengjøre skoene. Det finnes gode rengjøringsshampooer for tekstil- og syntetsko som du kan bruke. På mokkamateriale er det lurt å børste rent med en mokkabørste.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
A
Anonym

Likte ikkje helt det grå, skulle kanskje heller vert hvit :wink: Ellers kjempe fiine..

 · Svar · 

29239 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×