New Balance
New Balance
U420CNW Navy
672 kr
(747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

New Balance oppleves som små i størrelsen i henhold til 1728 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Semsket skinn, Syntet

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

50131-00

New Balance U420CNW Navy


New Balance har over 100 års erfaring med i bagasjen, og gjennom tidene har de fokusert på én ting; Å lage produkter som får oss til å bevege på oss. Med et par Balance U420CNW Navy, en av de mest klassiske skomodellene fra varemerket, kan du ta beina fatt! Skoene er utrolig behagelige og har et retroinspirert design.

Mokka og syntet

New Balance U420CNW er skjønne sneakers som er laget av ekte mokka og med syntetpaneler. Skoene har en svært støtdempende såle. Det er nettopp sålen som gjør skoene så gode, siden du får så god støtte ved hvert steg. Den praktiske snøringen gir deg muligheten til å justere størrelsen mer presist.

En sko for hele året

Til tross for at New Balance U420CNW Navy er en sneakerssko, kan du med fordel bruke skoene hele året. Dersom du er forsiktig med skoene og unngår vann og gjørme, kan skoene til og med brukes på vinteren. Matche med jeans, shorts, skjørt og chinos. Dette er en skomodell som funker til det aller meste!

Pleie skoene dine

New Balance-skoene dine trenger litt kjærlighet for at de skal holde seg fine og gode over lengre tider. Sørg for å rengjøre skoene. Det finnes gode rengjøringsshampooer for tekstil- og syntetsko som du kan bruke. På mokkamateriale er det lurt å børste rent med en mokkabørste.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

D
Dounette
Oversette
E
Erik
Oversette
S
Susanna Bengtsson
Oversette

28451 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK