UGG
UGG
Scufette I

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Beige, Brun

Passer:

Normal

Merke:

Artikelnummer:

30074-00

UGG Australia Scufette IUGG Australia vet hva de skal gjøre for å lage flotte sko og tøfler. Med Scufette har de lykkes med å skape en stilren og deilig tøffel, perfekt for bruk innendørs. Føler du at gulvet er kaldt og utrivelig om vinteren, kommer du til å elske disse tøflene.

Lammeull og saueskinn av høy kvalitetDisse tøflene er stort sett laget av saueskinn og lammeull. Den ytre delen er laget av mokkaskinn fra saueskinn. Dette gir tøflene et fint, matt utseende. Innsiden er produsert av Grade A-ull, et veldig mykt materiale som varmer føttene effektivt og som føles behagelig.

Fantastiske å bruke hele åretDu kan bruke disse fine tøflene også når sommerens varme begynner å gjøre sin inntreden. Selv om tøflene passer best om vinteren, kan også ullens fukttransporterende egenskaper holder føttene svale når det er varmt. Dessuten er tøflene alltid komfortable, uansett årstid.

Vedlikehold av saueskinntøflerTøflene er laget av mokkaskinn. Du kan bruke en mokkabørste for å fjerne smuss fra overflaten. Kommer det flekker på tøflene, finnes det spesielle såper og shampoer som fint kan brukes. Du kan alltid starte med litt såpe og en fuktig klut for å skrubbe bort flekkene.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30870 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×