Ulle
Ulle
Ulle Original Black Melange
507 kr
(597 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Ulle oppleves som små i størrelsen i henhold til 455 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

53142-00

Ulle Original Black MelangeUlle Original Black Melange er en herlig tøffel i ekte ull. Tøflene kan brukes hele året, og takket være ullens naturlige egenskaper holder føttene seg passe varme og tørre uansett temperatur. Ulle er et populært varemerke som leverer gode tøfler der tærne får god plass.

Varmt og kaldtUll har mange unike egenskaper som virkelig kommer til rette i et par tøfler. Ulle Original Black Melange er blant annet fuktabsorberende og antiseptiske. Ullen har også god luftgjennomstrømning, noe som innebærer at føttene holder seg varme når det er kaldt og svale når det er varmt.

Det første man gjør om morgenenBegynn dagen på den beste måten ved å ta på deg dine Ulle Original Black Melange. Tøflene er utrolig myke, og med den ergonomiske oppbygningen i fotbuen sitter tøflene ordentlig godt på foten. For at du ikke skal skli glatt underlag, har tøflenes yttersåle blitt dyppet i naturlatex.

Lett omsorgSaueulltøfler som Ulle Original Black Melange trenger ikke mye vedlikehold. Det holder at du setter tøflene ut en stund så de får luftet seg. Ull har naturlige antibakterielle egenskaper som sørger for at ullen alltid holder seg fresh uten noen spesielle rengjøringsmetoder.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

K
Kalle
Oversette
Anonymous
Oversette

28856 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK