Viking
Viking
Ultra Black/Grey
467 kr
inkl. mva

Kunde Data

Viking oppleves som normale i størrelsen i henhold til 16121 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Varmeforet, Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Indre materiale:

Syntetisk, Ull

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

22 cm

Skaftvidde:

36 cm

Merke:

Artikelnummer:

02799-03

Viking Ultra Black/greyFra Norske Viking kommer det kvalitetssko for både voksne og barn. Disse skoene passer perfekt for bruk i den skandinaviske naturen. De er beregnet for å tåle godt alle de fire årstidene vi er så heldige å ha i Norge. Akkurat denne støvelen til barn er beregnet på den våtere tiden av året. Det vil si fra høsten og utover til våren igjen. De er, som de andre produktene fra Viking, produsert i en veldig god kvalitet.

Perfekt kombinasjon for vinterenYttermaterialet i disse støvlene er 100 % fritt for PVC. Dette er en stor fordel, siden støvlene er beregnet til barn. Det behagelige og isolerende fôret er en ullblanding som isolerer bra mot kulden. Støvelen har også en såle i gummi med dype spor som gir barna godt grep når de løper rundt eller leker.

Holder barnet tørr og varm på beina under lekDenne støvelen fra Viking er en perfekt allværsstøvel. Den tåler opptil 20 minusgrader på grunn av det smarte fôret, og den passer sånn sett perfekt til norske vintre. Den solide sålen gjør også at barna ikke blir våte på bena.

Praktisk vask


Denne allværsstøvelen kan enkelt og greit dusjes litt etter bruk for å få bort søle og skitt. For oppbevaring er det best å holde dem i et tørt og mørkt skap, da vil gummimaterialet holde seg lenger.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

A
Ann-Kristin Åsebøstøl
Vis tidligere kommentarer
M
MammaJ

Har också reagerat på det. Ert mått stämmer med de flesta andra sidor men viking själva har andra mått på sin hemsida :woman_shrugging:t3:

0
C
Cecilie Marie Huse
Caroline, Footway

Voksne kan også bruke dem, men man ska tenke på att dem er anpasset etter barnfötter :slight_smile:

0
W
Wenche Rognerud
Vis flere innlegg

28451 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK